Amerikanske pandekager
30 min
Fryseegnet
•
Amerikanske pandekager passer perfekt til både brunch og dessert. Bag denne opskrift på de små, tykke amerikanske pandekager i en almindelig pande eller i en blinispande og servér med blåbær, ahornsirup og smør. Det er både nemt og dejligt at hygge sig med at bage amerikanske pandekager. Og det går rigtig hurtigt med at få de dem spist!
Ingredienser
Amerikanske pandekager
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
|
---|---|
3 dl
Mælk
|
|
2 dl
Kvark, skyr eller græsk yoghurt
|
|
2
Æg
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
1½ tsk
Bagepulver
|
|
50 g
Smør - smeltet
|
Tilbehør
1 dl
Ahornsirup
|
|
---|---|
100 g
Blåbær
|
|
50 g
Smør
|
Sådan gør du
Skulle du have mere lyst til at bage amerikanske pandekager end til at spise dem - så kan de fryses. Læg evt. et lille stykke bagepapir imellem pandekagerne, så er de nemmere at skille ad. Lad pandekagerne tø op, og varm dem på pande eller i ovn inden serveringen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11529 kJ / 2755 kcal
Næringsindhold pr. 100g
904 kJ / 216 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 10,9 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 57,1 % | 30,4 g |
Fedt: | 32 % | 7,8 g |