Amerikanske pandekager

Amerikanske pandekager

30 min Dessert Morgenmad og brunch
Fryseegnet

Amerikanske pandekager passer perfekt til både brunch og dessert. Bag de små, tykke amerikanske pandekager i en almindelig pande eller i en blinispande og servér med blåbær, ahornsirup og smør. Det er både nemt og dejligt at hygge sig med at lave amerikanske pandekager. Og det går rigtig hurtigt med at få de amerikanske pandekager spist!

Mere inspiration

Skal det være de danske pandekager næste gang?

Velbekomme!
Tip

Skulle du have mere lyst til at bage amerikanske pandekager end til at spise dem - så kan de fryses. Læg evt. et lille stykke bagepapir imellem pandekagerne, så er de nemmere at skille ad. Lad pandekagerne tø op, og varm dem på pande eller i ovn inden serveringen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11214 kJ / 2680 kcal

Næringsindhold pr. 100g

894 kJ / 214 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 11,9 % 6,2 g
Kulhydrat: 55,5 % 29,2 g
Fedt: 32,6 % 7,9 g

Ingredienser