Amerikanske pandekager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(610 vurderinger)

30 min

Nyd de små, tykke amerikanske pandekager til brunch eller server dem som dessert.

Ingredienser

Ca. 20 stk

Antal portioner

Tilbehør

  • 50 g smør
  • 150 g ahornsirup

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk mel og mælk sammen med en håndmixer. Tilsæt kvark og pisk æg og resten af ingredienserne i. Fordel 4 portioner dej a ca. ½ dl på panden. Bag pandekagerne ca. 2 min. på hver side og spis dem sammen med smør og ahornsirup.

Det er nemt at bage små pandekager på en lille crêpepande eller på en såkaldt spejlægspande (begge dele fås i velassorterede køkkenudstyrsforretninger). Men man kan naturligvis også bage dem som "klatter" på en almindelig pande, så bliver de bare ikke så fint runde i formen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 32 %

Print

Kilde: