Amerikanske pandekager passer perfekt til både brunch og dessert. Bag de små, tykke amerikanske pandekager i en almindelig pande eller i en blinispande og servér med blåbær, ahornsirup og smør. Det er både nemt og dejligt at hygge sig med at lave amerikanske pandekager. Og det går rigtig hurtigt med at få de amerikanske pandekager spist!
11214 kJ / 2680 kcal
894 kJ / 214 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 11,9 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 55,5 % | 29,2 g |
Fedt: | 32,6 % | 7,9 g |
Skulle du have mere lyst til at bage amerikanske pandekager end til at spise dem - så kan de fryses. Læg evt. et lille stykke bagepapir imellem pandekagerne, så er de nemmere at skille ad. Lad pandekagerne tø op, og varm dem på pande eller i ovn inden serveringen.