Amerikanske pandekager
30 min

Amerikanske pandekager

Nyd de små, tykke amerikanske pandekager til brunch eller server dem som dessert.
Fryseegnet
Bedømmelse (582 vurderinger)

Min bedømmelse:

Amerikanske pandekager

Nyd de små, tykke amerikanske pandekager til brunch eller server dem som dessert.

Ca. 20 stk

Antal portioner

Tilbehør

  • 50 g smør
  • 150 g ahornsirup

Fremgangsmåde:

Pisk mel og mælk sammen med en håndmixer. Tilsæt skyr og pisk æg og resten af ingredienserne i. Fordel 4 portioner dej a ca. ½ dl på panden. Bag pandekagerne ca. 2 min. på hver side og spis dem sammen med smør og ahornsirup.

Det er nemt at bage små pandekager på en lille crêpepande eller på en såkaldt spejlægspande (begge dele fås i velassorterede køkkenudstyrsforretninger). Men man kan naturligvis også bage dem som "klatter" på en almindelig pande, så bliver de bare ikke så fint runde i formen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 33 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Protein: 11 %
  • Fiber: 10,2 g
Print