Bananmuffins med chokolade

Bananmuffins med chokolade

45 min
Fryseegnet
Bananmuffins med chokolade - et stort hit når bagning skal være let og enkelt. Banan og chokolade er et fantastisk makkerpar - og bananmuffins bliver endnu bedre, når du bruger bananer, som er meget modne. Server de hjemmelavede bananmuffins som eftermiddagskage eller tag dem med på tur - de vil sætte smil på læben hos både store og små!
Mere inspiration

Bananer er også så gode at bruge i disse pandekager.

Bananpandekager
30 min
Bananpandekager
(94)
Velbekomme!
Variation

Pynt dine muffins med glasur: Rør 100 g flormelis med 1½ spsk kakao og lidt kogende vand til en glasur. Kom glasuren i en frysepose, klip et lille hul i hjørnet og dekorer kagerne, når de er afkølede.

Tips

Tilsæt 2 tsk kanel eller kardemomme til dejen sammen med melet, hvis du har lyst til en ny variation af bananmuffins. Du kan fordele dejen i 24 mini muffinsforme.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12996 kJ / 3106 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1380 kJ / 330 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 5,5 % 4,5 g
Kulhydrat: 53,2 % 43,1 g
Fedt: 41,3 % 15,4 g

Ingredienser