Bananmuffins med chokolade

Bananmuffins med chokolade

45 min

Bananmuffins med chokolade - et stort hit når bagning skal være let og enkelt. Banan og chokolade er et fantastisk makkerpar - og bananmuffins bliver endnu bedre, når du bruger bananer, som er meget modne. Server de hjemmelavede bananmuffins som eftermiddagskage eller tag dem med på tur - de vil sætte smil på læben hos både store og små!

Mere inspiration

Bananer er også så gode at bruge i disse pandekager.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13325 kJ / 3185 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1279 kJ / 306 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 5,6 % 4,2 g
Kulhydrat: 54 % 40,7 g
Fedt: 40,4 % 14 g
Variation

Pynt dine muffins med glasur: Rør 100 g flormelis med 1½ spsk kakao og lidt kogende vand til en glasur. Kom glasuren i en frysepose, klip et lille hul i hjørnet og dekorer kagerne, når de er afkølede.

Tips

Tilsæt 2 tsk kanel eller kardemomme til dejen sammen med melet, hvis du har lyst til en ny variation af bananmuffins. Du kan fordele dejen i 24 mini muffinsforme.

Ingredienser