Bananbrød med havregryn
Ny

Bananbrød med havregryn

60+ min Mellemmåltid Morgenmad og brunch Madpakke
Fryseegnet
Denne opskrift på bananbrød med havregryn, er perfekt til morgenmad eller madpakke. Bananbrødet er sødet med honning, men du kan også sagtens bruge agavesirup. Fordi der er fuldkorn i, giver brødet en god mættende fornemmelse og er derfor perfekt som mellemmåltid. Husk at bruge meget modne bananer - jo mørkere jo bedre - det giver den helt rigtige sødme og en dejlig svampet krumme. Bananbrødet er lækkert som det er med er også rigtig godt med smør på.
Mere inspiration

Her er opskriften på det oprindelige bananbrød, der egentlig er mere kage end brød.

Bananbrød
60+ min
Bananbrød
(37)
Velbekomme!
Variation

Du kan bruge flere forskellige slags fuldkornsmel i bananbrødet, fx fuldkornsspelt, grahamsmel eller havremel. Du kan erstatte honning med agavesirup eller almindelig sirup. Du kan komme 30 g hakkede nødder på toppen af bananbrødet eller ned i dejen. Det kan være valnødder, cashewnødder eller pecannødder.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6654 kJ / 1590 kcal

Næringsindhold pr. 100g

560 kJ / 134 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 13,3 % 4,4 g
Kulhydrat: 74,2 % 24,4 g
Fedt: 12,5 % 1,9 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise