Du kan bruge flere forskellige slags fuldkornsmel i bananbrødet, fx fuldkornsspelt, grahamsmel eller havremel. Du kan erstatte honning med agavesirup eller almindelig sirup. Du kan komme 30 g hakkede nødder på toppen af bananbrødet eller ned i dejen. Det kan være valnødder, cashewnødder eller pecannødder.
7004 kJ / 1674 kcal
588 kJ / 140 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 11,9 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 76,9 % | 26,6 g |
Fedt: | 11,2 % | 1,8 g |
4- 5
Modne bananer (400g )
|
|
---|---|
3
Æg
|
|
1½ dl
Kærnemælk
|
|
3 spsk
Flydende honning eller lys agavesirup
|
|
100 g
Hvedemel
|
|
1 dl
Fuldkornshvedemel
|
|
½ dl
Finvalsede havregryn
|
|
1½ tsk
Salt
|
|
1 tsk
Natron
|
|
1 tsk
Bagepulver
|