Bananbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

60+ min

Til bananbrødet kan du bruge de meget modne bananer, du måske ellers ville smide ud!

Ingredienser

10 skiver pr. brød

Antal portioner

Pynt

  • 1 dl tørrede bananer

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Rør kvark, honning og de mosede bananer heri. Fordel dejen i en smurt aflang brødform (ca. 1½ liter). Pynt med de tørrede bananer. Bag brødet nederst i ovnen. Vend brødet ud på en bagerist og lad det køle af.

Bagetid

Ca. 1 time ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 16 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: