Bananbrød

Bananbrød

60+ min Mellemmåltid Dessert
Fryseegnet
Ved du ikke hvad du skal bruge de glemte og overmodne bananer på køkkenbordet til? Så skal du bage det her dejlige, saftige bananbrød. Der er en stor mængde banan i som giver det en fugtig krumme der holder ved længe. Kærnemælk og citron smager dejligt sammen med banan og løfter bananbrødet til nye højder. Spis det som kage til en kop kaffe eller måske som en simple dessert med en kugle is til.
Mere inspiration

Denne udgave af bananbrød er grovere og mindre sød - men lige så lækker.

Velbekomme!
Frysetip

Skær brødet i skiver og frys dem enkeltvis, så er de klar til madpakken.

Variation

Du kan variere chokoladens kakaoprocent som du har lyst til. Citronskal kan udelades. Du kan komme hakkede nødder på toppen af bananbrødet eller ned i dejen. Det kan være valnødder, cashewnødder eller pecannødder.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

18144 kJ / 4336 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1172 kJ / 280 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 6,2 % 4,3 g
Kulhydrat: 60,5 % 41,7 g
Fedt: 33,3 % 10,6 g
Relateret video
Bananbrød

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise