Bananbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

60+ min

Til bananbrødet kan du bruge de meget modne bananer, du måske ellers ville smide ud!

Ingredienser

10 skiver pr. brød

Antal portioner

Pynt

  • 1 dl tørrede bananer

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Rør kvark, honning og de mosede bananer heri. Fordel dejen i en smurt aflang brødform (ca. 1½ liter). Pynt med de tørrede bananer. Bag brødet nederst i ovnen. Vend brødet ud på en bagerist og lad det køle af.

Bagetid

Ca. 1 time ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 16 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: