Bananbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

60+ min

Til bananbrødet kan du bruge de meget modne bananer, du måske ellers ville smide ud!

Ingredienser

10 skiver pr. brød

Antal portioner

Pynt

  • 1 dl tørrede bananer

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Rør kvark, honning og de mosede bananer heri. Fordel dejen i en smurt aflang brødform (ca. 1½ liter). Pynt med de tørrede bananer. Bag brødet nederst i ovnen. Vend brødet ud på en bagerist og lad det køle af.

Bagetid

Ca. 1 time ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 16 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: