Du kan variere chokoladens kakaoprocent, som du har lyst til. Citronskal kan udelades. Du kan komme hakkede nødder på toppen af bananbrødet eller ned i dejen. Det kan være valnødder, cashewnødder eller pecannødder.
Skær brødet i skiver og frys dem enkeltvis, så er de klar til madpakken.
18391 kJ / 4396 kcal
1184 kJ / 283 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 5,7 % | 4 g |
Kulhydrat: | 61,5 % | 42,8 g |
Fedt: | 32,8 % | 10,5 g |
5- 6
Modne bananer (500 g)
|
|
---|---|
120 g
Blødt smør
|
|
225 g
Sukker
|
|
1½ tsk
Vaniljesukker
|
|
3
Æg
|
|
¾ dl
Kærnemælk
|
|
300 g
Hvedemel
|
|
1½ tsk
Bagepulver
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1½ tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
150 g
Mørk chokolade, ca. 70% - grofthakket eller knapper
|
1 spsk
Sukker til toppen
|
---|