Chokolademuffins

Chokolademuffins

45 min
Fryseegnet

Lækre amerikanske chokolademuffins med intens chokoladesmag. Disse chokolademuffins hæver flot op og smager virkelig af chokolade. Chokolademuffins er en sikker vinder på kagebordet eller som ta' med kage. Tricket til at få luftige chokolademuffins, der hæver flot op, er at røre så lidt som muligt i dejen - dejen må gerne være klumpet. Disse chokolademuffins er lige sagen for en rigtig chokoladeelsker... Velbekomme!

Velbekomme!
Bemærk

Det er vigtigt at vende de tørre og de fugtige ingredienser sammen så let som muligt - ellers vil kagerne ikke hæve op og få den flotte rundede facon som er kendetegnet ved amerikanske muffins.

Tip

Erstat evt. mælk med kærnemælk for ekstra svampede muffins.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

16640 kJ / 3977 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1394 kJ / 333 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 7 % 5,7 g
Kulhydrat: 57,7 % 47,4 g
Fedt: 35,3 % 13,3 g
Relateret video
Chokolademuffins

Ingredienser