Lækre amerikanske chokolademuffins med intens chokoladesmag. Disse chokolademuffins hæver flot op og smager virkelig af chokolade. Chokolademuffins er en sikker vinder på kagebordet eller som ta' med kage. Tricket til at få luftige chokolademuffins, der hæver flot op, er at røre så lidt som muligt i dejen - dejen må gerne være klumpet. Disse chokolademuffins er lige sagen for en rigtig chokoladeelsker... Velbekomme!
Det er vigtigt at vende de tørre og de fugtige ingredienser sammen så let som muligt - ellers vil kagerne ikke hæve op og få den flotte rundede facon som er kendetegnet ved amerikanske muffins.
Erstat evt. mælk med kærnemælk for ekstra svampede muffins.
16640 kJ / 3977 kcal
1394 kJ / 333 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 7 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 57,7 % | 47,4 g |
Fedt: | 35,3 % | 13,3 g |
Å knyte kanelknuter er ikke vanskelig, men det krever litt øving før det går raskt. Her er video for å hjelpe deg i gang med knytingen. Lykke til!