Chokoladecupcakes med smørcreme
3 timer
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
De lækre cupcakes kendt fra reklamen fra Butterlane konditoriet i New York. Her går smag og udseende op i en højere enhed!
Ingredienser
200 g
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
|
---|---|
½ tsk
Natron
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
225 g
Sukker (ca. 2½ dl)
|
|
---|---|
125 g
Blødt smør
|
|
75 g
Smeltet og afkølet mørk chokolade
|
|
2
Æg
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
125 g
Fraiche
|
|
1 dl
Vand
|
Vaniljecreme
3
Æggehvider
|
|
---|---|
225 g
Sukker
|
|
1 tsk
Citronsyre
|
|
1 tsk
Vaniljepasta
|
|
200 g
Koldt smør i små tern
|
Pynt
Finthakket mørk chokolade
|
|
---|---|
Frysetørrede hindbær
|
Sådan gør du
Vaniljecreme
Pynt med forskellige frysetørrede bær, friske bær, hakket chokolade, krymmel eller spiselige blomster.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
23395 kJ / 5592 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1568 kJ / 375 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 3,7 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 47,8 % | 44,1 g |
Fedt: | 48,5 % | 20,5 g |
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.