30-35 min. ved 175° - traditionel ovn
Du kan bruge mandler, pecannødder eller kerner som topping.
Chokorug kan fryses. Lad chokorug tø op på køkkenbordet eller varm dem evt. i ovn eller på brødrister.
13937 kJ / 3331 kcal
1017 kJ / 243 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,6 g |
Protein: | 11,5 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 63,4 % | 38 g |
Fedt: | 25,1 % | 6,9 g |
Lækker bowl med skyr, frugt og knas
Gær
|
25 g |
---|---|
Lunkent vand
|
3 dl |
Skyr naturel
|
2 dl |
Rugmel
|
200 g |
Hvedemel
|
150 g |
Havregryn
|
3 dl |
Knækkede rugkerner
|
1 dl |
Grofthakket mørk chokolade (ca. 70% kakao)
|
100 g |
Friske dadler i tern (ca. 130 g)
|
6 |
Flagesalt
|
1 tsk |
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
100 g |
---|---|
Flagesalt
|
|
Skovsyre
|