Daddelkage med skyr og mandler

60+ min

Daddelkage med skyr og mandler. En skøn svampet kage med masser af sødme fra dadler og knas fra mandler og pistacienødder. Daddelkagen kan bages dagen i forvejen og er en god 'tag-med'-kage.

Daddelkage med skyr og mandler
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10066 kJ / 2406 kcal

Energifordeling:
Fiber: 33,6 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 43,4 %
Fedt: 44,6 %
Tip

Hvis du ikke har en foodprocesser, så hak dadlerne groft og mos dem med en gaffel - og brug mandelmel i stedet for mandler. Dejen kan nemt røres sammen med en grydeske.

Forbered i god tid

Bag gerne daddelkagen dagen før - daddelkagen bliver kun bedre af at sætte sig i køleskabet natten over. Server den gerne kold, direkte fra køleskabet.

Ingredienser