Daddelkage med skyr og mandler

Daddelkage med skyr og mandler

60+ min
Daddelkage med skyr og mandler. En skøn svampet kage med masser af sødme fra dadler og knas fra mandler og pistacienødder. Daddelkagen kan bages dagen i forvejen og er en god 'tag-med'-kage.
Velbekomme!
Tip

Hvis du ikke har en foodprocesser, så hak dadlerne groft og mos dem med en gaffel - og brug mandelmel i stedet for mandler. Dejen kan nemt røres sammen med en grydeske.

Forbered i god tid

Bag gerne daddelkagen dagen før - daddelkagen bliver kun bedre af at sætte sig i køleskabet natten over. Server den gerne kold, direkte fra køleskabet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10066 kJ / 2406 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1342 kJ / 321 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 4,5 g
Protein: 12 % 9,5 g
Kulhydrat: 43,4 % 34,3 g
Fedt: 44,6 % 16,2 g

Ingredienser