Hvis du ikke har en foodprocesser, så hak dadlerne groft og mos dem med en gaffel - og brug mandelmel i stedet for mandler. Dejen kan nemt røres sammen med en grydeske.
Bag gerne daddelkagen dagen før - daddelkagen bliver kun bedre af at sætte sig i køleskabet natten over. Server den gerne kold, direkte fra køleskabet.
10211 kJ / 2440 kcal
1361 kJ / 325 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,8 g |
Protein: | 12 % | 9,6 g |
Kulhydrat: | 36,5 % | 29,2 g |
Fedt: | 51,5 % | 19 g |
125 g
Mandler
|
|
---|---|
250 g
Bløde dadler uden sten
|
|
1 dl
Skyr med vanilje
|
|
3
Æg
|
|
2 spsk
Kakaopulver
|
|
2 spsk
Smagsneutral olie eller kokosolie
|
|
½ tsk
Vaniljepulver
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
50 g
Grofthakket mørk chokolade
|
|
---|---|
25 g
Grofthakkede mandler
|
Finthakkede usaltede pistacienødder
|
|
---|---|
Frysetørrede hindbær eller kandiserede violer
|