Pandekager med majs-, ris- og kartoffelmel

Pandekager med majs-, ris- og kartoffelmel

30 min
Fryseegnet
Bløde glutenfrie pandekager serveret med flormelis og passionsfrugt-yoghurt

Sådan gør du

Pandekager
  • Bland majs-, ris-, kartoffelmel og salt i en skål. Pisk mælken i lidt efter lidt til en jævn blanding. Tilsæt æg og pisk det hele godt. Fordel ½ dl dej i en varm pande med lidt af fedtstoffet (18 cm i diameter). Bag pandekagen ved jævn varme i ca. 1 min. på hver side eller til den er gylden. Bag resten af pandekagerne med lidt fedtstof i panden hver gang. Pisk dejen godt mellem hver pandekage, da melet kan synke til bunden. Rul pandekagerne sammen og drys dem med flormelis.
Passionsfrugt-yoghurt
  • Skær passionsfrugterne over og skrab fugtkødet ud. Rør det i yoghurten og server den til pandekagerne.
Energiindhold for hele retten:

5502 kJ / 1315 kcal

Næringsindhold pr. 100g

522 kJ / 125 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 13 % 4 g
Kulhydrat: 65,2 % 20 g
Fedt: 21,8 % 3,1 g

Ingredienser

Pandekager
75 g Majsmel (ca. 1 dl)
60 g Rismel (ca. 1 dl)
75 g Kartoffelmel (ca. 1 dl)
½ tsk Groft salt
4 dl Mælk
3 Æg
15 g Smør
2 spsk Flormelis
Passionsfrugt-yoghurt
2 Passionsfrugter
2 dl Græsk yoghurt