Glutenfri pandekager
30 min
Fryseegnet
•
Glutenfrie pandekager lavet på majs-, ris- og kartoffelmel. Server de lækre pandekager med flormelis og passionsfrugt-yoghurt. De glutenfrie pandekager er ikke tilsat sukker, så du kan også servere dem til aftensmad med dit yndlingsfyld. Nemme glutenfrie pandekager til brunch, i madpakken eller til aftensmad.
Ingredienser
Pandekager
75 g
Majsmel (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
60 g
Rismel (ca. 1 dl)
|
|
75 g
Kartoffelmel (ca. 1 dl)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
4 dl
Mælk
|
|
3
Æg
|
|
15 g
Smør
|
2 spsk
Flormelis
|
---|
Passionsfrugt-yoghurt
2
Passionsfrugter
|
|
---|---|
2 dl
Græsk yoghurt
|
Sådan gør du
Pandekager
Passionsfrugt-yoghurt
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6507 kJ / 1555 kcal
Næringsindhold pr. 100g
617 kJ / 148 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 13,2 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 57 % | 20,7 g |
Fedt: | 29,8 % | 5 g |