Pandekager med majs-, ris- og kartoffelmel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(35 vurderinger)

30 min

Bløde glutenfrie pandekager serveret med flormelis og passionsfrugt-yoghurt

Ingredienser

Ca. 12 stk pandekager

Antal portioner

Pandekager

  • 75 g majsmel (ca. 1 dl)
  • 60 g rismel (ca. 1 dl)
  • 75 g kartoffelmel (ca. 1 dl)
  • ½ tsk groft salt
  • 4 dl mælk
  • 3 æg
  • 15 g smør
  • 2 spsk flormelis

Passionsfrugt-yoghurt

Sådan gør du

Sådan gør du

Pandekager

Bland majs-, ris-, kartoffelmel og salt i en skål. Pisk mælken i lidt efter lidt til en jævn blanding. Tilsæt æg og pisk det hele godt. Fordel ½ dl dej i en varm pande med lidt af fedtstoffet (18 cm i diameter). Bag pandekagen ved jævn varme i ca. 1 min. på hver side eller til den er gylden. Bag resten af pandekagerne med lidt fedtstof i panden hver gang. Pisk dejen godt mellem hver pandekage, da melet kan synke til bunden. Rul pandekagerne sammen og drys dem med flormelis.

Passionsfrugt-yoghurt

Skær passionsfrugterne over og skrab fugtkødet ud. Rør det i yoghurten og server den til pandekagerne.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,3 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: