Pandekager med majs-, ris- og kartoffelmel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(34 vurderinger)

30 min

Bløde glutenfrie pandekager serveret med flormelis og passionsfrugt-yoghurt

Ingredienser

Ca. 12 stk pandekager

Antal portioner

Pandekager

  • 75 g majsmel (ca. 1 dl)
  • 60 g rismel (ca. 1 dl)
  • 75 g kartoffelmel (ca. 1 dl)
  • ½ tsk groft salt
  • 4 dl mælk
  • 3 æg
  • 15 g smør
  • 2 spsk flormelis

Passionsfrugt-yoghurt

Sådan gør du

Sådan gør du

Pandekager

Bland majs-, ris-, kartoffelmel og salt i en skål. Pisk mælken i lidt efter lidt til en jævn blanding. Tilsæt æg og pisk det hele godt. Fordel ½ dl dej i en varm pande med lidt af fedtstoffet (18 cm i diameter). Bag pandekagen ved jævn varme i ca. 1 min. på hver side eller til den er gylden. Bag resten af pandekagerne med lidt fedtstof i panden hver gang. Pisk dejen godt mellem hver pandekage, da melet kan synke til bunden. Rul pandekagerne sammen og drys dem med flormelis.

Passionsfrugt-yoghurt

Skær passionsfrugterne over og skrab fugtkødet ud. Rør det i yoghurten og server den til pandekagerne.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,3 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: