Lyst til mere glutenfri bagværk? Så prøv denne tærtebund.
Du kan bruge andre syrnede produktet, men juster evt. konsistensen med vand, hvis erstatningsproduktet er tykkere. Fx suppleres 1 dl skyr med ½ dl vand, så svarer det til 1½ dl kærnemælk.
Hørfrøene fungerer i denne opskrift som bindemiddel i stedet for det manglende gluten. Hørfrøene kan erstattes af andre bindemidler, fx chiafrø (4 tsk), loppefrøskaller (2 tsk), pulveriserede loppefrøskaller (1 tsk) samt guargum og xanthan (begge 1 tsk). De to sidstnævnte produkter blandes i hvedemelet sammen med bagepulveret, før det tilsættes dejen.
9692 kJ / 2316 kcal
792 kJ / 189 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,7 g |
Protein: | 15,5 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 50,9 % | 23,7 g |
Fedt: | 33,6 % | 7,2 g |