Glutenfri tærtedej
45 min
•
)
Dejlig nem glutenfri tærtedej lavet med boghvedemel.
Ingredienser
Dej
150 g
Boghvedemel
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Koldt smør
|
|
¾ dl
Kvark eller græsk yoghurt
|
Sådan gør du
Skal det gå lidt hurtigere kan du stille tærtebunden i fryseren i ca. 15 min. - eller helt springe tiden i køleskabet over. Vær dog forberedt på, at kanten så måske glider lidt ned.
Tærtebunden kan fryses både ubagt og bagt.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5446 kJ / 1302 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1671 kJ / 399 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 9,3 % | 9,1 g |
Kulhydrat: | 31,6 % | 31 g |
Fedt: | 59,1 % | 26,7 g |
