Glutenfri tærtedej

Glutenfri tærtedej

45 min

Dejlig nem glutenfri tærtedej lavet med boghvedemel.

Mere inspiration

Mangler du inspiration til tærtefyld, så se her

Velbekomme!
Tips

Skal det gå lidt hurtigere kan du stille tærtebunden i fryseren i ca. 15 min. - eller helt springe tiden i køleskabet over. Vær dog forberedt på, at kanten så måske glider lidt ned.

Frysetips

Tærtebunden kan fryses både ubagt og bagt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5461 kJ / 1305 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1675 kJ / 400 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 6 % 6 g
Kulhydrat: 36,6 % 36,1 g
Fedt: 57,4 % 26 g

Ingredienser