Glutenfri tærtedej

45 min

Dejlig nem glutenfri tærtedej lavet med boghvedemel.

Glutenfri tærtedej
Mere inspiration

Mangler du inspiration til tærtefyld, så se her

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5461 kJ / 1305 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1675 kJ / 400 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 6 % 6 g
Kulhydrat: 36,6 % 36,1 g
Fedt: 57,4 % 26 g
Tips

Skal det gå lidt hurtigere kan du stille tærtebunden i fryseren i ca. 15 min. - eller helt springe tiden i køleskabet over. Vær dog forberedt på, at kanten så måske glider lidt ned.

Frysetips

Tærtebunden kan fryses både ubagt og bagt.

Ingredienser