Her har du en opskrift på en glutenfri tærtedej.
Du kan bruge tærtebund og fyld af æg, mælk, fløde, ost og krydderier som base for alle mulige forskellige tærter. Brug opskriften her og skift fx løgene ud med groftrevne gulerødder eller andre rodfrugter, broccoli og blomkål, porrer, svampe eller græskar - eller en blanding af flere. Er dine grøntsager blevet lidt trætte, kan du som regel få lidt sprødhed tilbage ved at lægge dem i vand med isterninger en halv times tid (bortset fra svampene). En ny dejlig tærte og du undgår madspild.
11325 kJ / 2707 kcal
716 kJ / 171 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 11 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 27,4 % | 11,5 g |
Fedt: | 61,6 % | 11,9 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.