Løgtærte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(44 vurderinger)

60+ min

Løgtærte er nemt at tilberede og tilmed billigt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tærtedej

  • 100 g koldt smør
  • 175 g hvedemel (ca. 3 dl)
  • ½ tsk groft salt
  • 1½ spsk vand

Fyld

Tilbehør

  • 450 g blandet salat af, fx romainesalat, blomkålsbuketter og squash

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tærtedej

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt salt og vand og saml hurtigt dejen. Tryk den ud i en springform (ca. 22 cm i diameter). Lad dejen gå halvt op ad formens side. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Prik bunden med en gaffel og forbag den midt i ovnen.

Fyld

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 4 min. Pisk æg, mælk og fløde sammen og tilsæt de øvrige ingredienser. Tilsæt løg og fordel fyldet i den forbagte bund. Bag tærten midt i ovnen.

Forbagning

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Bagning

Ca. 35 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 61 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag