Løgtærte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(44 vurderinger)

60+ min

Løgtærte er nemt at tilberede og tilmed billigt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Tærtedej

  • 100 g koldt smør
  • 175 g hvedemel (ca. 3 dl)
  • ½ tsk groft salt
  • 1½ spsk vand

Fyld

Tilbehør

  • 450 g blandet salat af, fx romainesalat, blomkålsbuketter og squash

Sådan gør du

Sådan gør du

Tærtedej

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt salt og vand og saml hurtigt dejen. Tryk den ud i en springform (ca. 22 cm i diameter). Lad dejen gå halvt op ad formens side. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Prik bunden med en gaffel og forbag den midt i ovnen.

Fyld

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 4 min. Pisk æg, mælk og fløde sammen og tilsæt de øvrige ingredienser. Tilsæt løg og fordel fyldet i den forbagte bund. Bag tærten midt i ovnen.

Forbagning

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Bagning

Ca. 35 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag