Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.
Ca. 35 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan bruge tærtebund og fyld af æg, mælk, fløde, ost og krydderier som base for alle mulige forskellige tærter. Brug opskriften her og skift fx løgene ud med groftrevne gulerødder eller andre rodfrugter, broccoli og blomkål, porrer, svampe eller græskar - eller en blanding af flere. Er dine grøntsager blevet lidt trætte, kan du som regel få lidt sprødhed tilbage ved at lægge dem i vand med isterninger en halv times tid (bortset fra svampene). En ny dejlig tærte og du undgår madspild.
10780 kJ / 2576 kcal
681 kJ / 163 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 10,8 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 28,5 % | 11,4 g |
Fedt: | 60,7 % | 11,2 g |
Her har du en opskrift på en glutenfri tærtedej.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Koldt smør
|
100 g |
---|---|
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
175 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Vand
|
1½ spsk |
Smør
|
25 g |
---|---|
Zittauerløg i små tern (ca. 400 g)
|
5 |
Æg
|
2 |
Mælk
|
1 dl |
Piskefløde
|
1 dl |
Mozzarellaost i tern
|
100 g |
Revet muskatnød
|
¼ tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Blandet salat af, fx blomkål, squash, gulerod og salatblade
|
450 g |
---|