Løgtærte

Løgtærte

60+ min Hovedret
Løgtærte er nem at tilberede og består af få og enkle ingredienser. Opskriften på løgtærte kan nemt varieres med andre grøntsager og smages til med de krydderurter du foretrækker. Opskriften på løgtærte består af en sprød bund og et dejligt fyld med ost. Her har vi valgt en mozarella i tern, men du kan bruge den ost du har. Løgtærte er velegnet som aftensmad, og passer også fint ind på et buffetbord eller til frokost. Du kan tage løgtærte med på picnic og i madpakken, for den smager også fint lun eller kold.
Mere inspiration

Her har du en opskrift på en glutenfri tærtedej.

Velbekomme!
Klimatip

Du kan bruge tærtebund og fyld af æg, mælk, fløde, ost og krydderier som base for alle mulige forskellige tærter. Brug opskriften her og skift fx løgene ud med groftrevne gulerødder eller andre rodfrugter, broccoli og blomkål, porrer, svampe eller græskar - eller en blanding af flere. Er dine grøntsager blevet lidt trætte, kan du som regel få lidt sprødhed tilbage ved at lægge dem i vand med isterninger en halv times tid (bortset fra svampene). En ny dejlig tærte og du undgår madspild.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10915 kJ / 2609 kcal

Næringsindhold pr. 100g

690 kJ / 165 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 11,3 % 4,6 g
Kulhydrat: 28,6 % 11,6 g
Fedt: 60,1 % 11,2 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise