Quiche lorraine

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

60+ min

Klassisk fransk quice lorraine - en skinketærte med cremefraiche. Perfekt på buffet og til picnic.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Quichedej

  • 175 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • ½ tsk groft salt
  • 100 g koldt smør
  • 1½ spsk vand

Fyld

Serveringsforslag

  • blandet salat med olie-eddike dressing

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Quiche dej

Bland mel og salt. Smuldr smørret i melet og saml dejen hurtigt med vandet. Tryk dejen ud i en tærtebund (ca. 22 cm i diameter) og op langs formens side. Stil bunden i køleskab ca. ½ time. Forbag bunden øverst i ovnen.

Fyld

Skær skinken i små stykker og fordel den i den forbagte bund. Pisk æg, cremefraiche, mel og krydderier sammen og hæld æggeblandingen over skinken. Drys med ost. Bag quichen midt i ovnen - til osten er gylden. Server quichen lun eller kold, fx med salat.

Forbagning

Ca. 10 min. ved 200°.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 54 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag