Quiche lorraine
1 time 40 min
•
Arbejdstid: 20 min
•
&format=webp)
Klassisk fransk quiche lorraine - en skinketærte med cremefraiche. Quiche lorraine er perfekt til hyggelig aftensmad, til frokost, på buffetbordet eller til picnic. Tærten hører ikke til i kategorien af lette retter, men den smager super godt og sammen med en skål god blandet salat, får du en skøn smagsoplevelse. Så server quiche lorraine næste gang I vil hygge jer med lidt fransk mad - bon appétit..
Ingredienser
Quichedej
100 g
Koldt smør
|
|
---|---|
175 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1½ spsk
Vand
|
Fyld
150 g
Røget skinke
|
|
---|---|
3
Æg
|
|
2 dl
Creme fraiche
|
|
2½ tsk
Hvedemel
|
|
2 tsk
Herbes de Provence
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost (ca. dl)
|
Tilbehør
Babysalatblade med
|
|
---|---|
Olie-eddikedressing
|
Sådan gør du
Quiche dej
Fyld
Quiche lorraine er også dejlig som frokostret eller på et buffetbord. Så rækker tærten til ca. 8 personer.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11636 kJ / 2781 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1193 kJ / 285 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 14,3 % | 10,1 g |
Kulhydrat: | 22,1 % | 15,5 g |
Fedt: | 63,6 % | 20,5 g |
