Ca. 15 min. ved 200°.
Ca. 35 min. ved 200°.
Tærtedejen kan tilberedes i forvejen og opbevares tildækket i køleskab eller fryser. En hård dej kan skæres i mindre stykker der arbejdes bløde og derefter trykkes ud i en smurt springform. Som forret passer tærten til 6 personer.
Tærtefyldet kan bages i en smurt 2-liters brødform, midt i ovnen, ca. 45 min ved 175°. Server hertil røget fisk og salat.
8718 kJ / 2084 kcal
465 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 18,8 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 32,2 % | 8,8 g |
Fedt: | 49 % | 6,2 g |
Prøv også denne skønne tærte med chili og rejer - og virkelig sprød bund.