Blomkålsblade kan også spises, så brug endelig blomkålens blade, hvis den har nogle. Snit bladene fint og vend dem i blomkålssalaten.
2773 kJ / 663 kcal
379 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 14,3 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 17,1 % | 3,8 g |
Fedt: | 68,6 % | 7 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
2 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1½ tsk
Dijonsennep
|
|
½ tsk
Honning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 tsk
Vand
|
1
Syrligt æble (ca. 125 g)
|
|
---|---|
100 g
Salatost i tern
|
|
250 g
Blomkål i meget tynde skiver
|
|
150 g
Røde og gule cherrytomater i halve
|
1 dl
Strimlet basilikumblade
|
|
---|---|
1 dl
Strimlede blomkålsblade (kan undlades)
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|