Her er en anden lækker vegetarisk ret, med sprød gratinering på toppen.
Hvis du vil have den gratinerede blomkål hot, kan du skifte cheddaren ud med Arla Karolines Køkken® revet Tex mex chili ost.
8785 kJ / 2100 kcal
381 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 20,6 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 34,7 % | 7,8 g |
Fedt: | 44,7 % | 4,6 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Små blomkål i store buketter (ca. 1 kg)
|
2 |
---|---|
Vand
|
2 liter |
Groft salt
|
2 tsk |
½ liter | |
Arla Karolines Køkken® revet rød cheddar
|
75 g |
Små hakkede fed hvidløg
|
3 |
Hakkede krydderurter, fx frisk rosmarin og/eller timian
|
1 spsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Landbrød (ca. 200 g)
|
4 skiver |
---|---|
Arla Karolines Køkken® revet rød cheddar
|
100 g |
Hakkede krydderurter, fx frisk rosmarin og/eller timian
|
1 spsk |
Dampede grønne bønner drysset med lidt salt og peber
|
400 g |
---|