Auberginegratin
45 min
•
Auberginegratin - også kaldet Melanzane alla parmigiana - smager vildt godt. Denne auberginegratin har smæk på umamismagen og vi gøre sig både som aftensmad og som en skønt bidrag på buffetbordet. Prøv denne auberginegratin som er en virkelig lækker vegetarret.
Ingredienser
Auberginegratin
2
Auberginer (ca. 800 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2 dåser
Cherrytomater
|
|
2 dl
Vand
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Osterasp
100 g
Fintrevet parmigiano reggiano
|
|
---|---|
1 dl
Pankorasp
|
|
1 dl
Strimlede basilikumblade
|
|
½ dl
Olivenolie
|
|
Friskkværnet peber
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
---|
Serveringsforslag
Groft brød og grøn salat
|
---|
Sådan gør du
Auberginegratin
Osterasp
Sådan samler du auberginegratinen
Er du glad for stærk mad, så kan du spice auberginegratinen op med cayennepeber eller chili.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9055 kJ / 2164 kcal
Næringsindhold pr. 100g
399 kJ / 95 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 17,7 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 14,3 % | 3,4 g |
Fedt: | 68 % | 7,3 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.