Auberginegratin - Opskrifter - Arla

Auberginegratin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

45 min

Dette er en vegetarudgave af den græske musaka. Smager vildt godt!

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær auberginerne i 1 cm tykke skiver og læg dem på et stykke køkkenrulle. Drys salt over. Lad smørret smelte ved kraftig varme i en sauterpande, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt tomater, tomatpuré og bouillonterning. Lad saucen koge ca. 5 min. Lad resten af smørret blive gyldent i en pande. Tør aubergineskiverne og steg dem ca. 1 min. på hver side. Fordel tomatsauce og aubergineskiver i et ovnfast fad. Hæld pastasauce og revet ost over. Bag auberginegratinen nederst i ovnen.

Bagetid

Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: