Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
15-20 min. ved 225° - traditionel ovn.
Er du glad for stærk mad, så kan du spice auberginegratinen op med cayennepeber eller chili.
9467 kJ / 2263 kcal
412 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 18 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 13,8 % | 3,3 g |
Fedt: | 68,2 % | 7,6 g |
En dejlig vegetarisk hverdagsret som både børn og voksne vil elske.
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Auberginer (ca. 800 g)
|
2 |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Olivenolie
|
2 spsk |
Olivenolie
|
1 spsk |
---|---|
Finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
|
1 |
Finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Cherrytomater
|
2 dåser |
Vand
|
2 dl |
Sukker
|
1 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Fintrevet parmesanost
|
100 g |
---|---|
Pankorasp
|
1 dl |
Strimlede frisk basilikum
|
1 dl |
Olivenolie
|
½ dl |
Friskkværnet peber
|
Revet cheddar- og maasdammerost
|
175 g |
---|
Groft brød og grøn salat
|
---|