Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
15-20 min. ved 225° - traditionel ovn.
Er du glad for stærk mad, så kan du spice auberginegratinen op med cayennepeber eller chili.
9055 kJ / 2164 kcal
399 kJ / 95 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 17,7 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 14,3 % | 3,4 g |
Fedt: | 68 % | 7,3 g |
En dejlig vegetarisk hverdagsret som både børn og voksne vil elske.
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
2
Auberginer (ca. 800 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2 dåser
Cherrytomater
|
|
2 dl
Vand
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
100 g
Fintrevet Parmigiano Reggiano
|
|
---|---|
1 dl
Pankorasp
|
|
1 dl
Strimlede basilikumblade
|
|
½ dl
Olivenolie
|
|
Friskkværnet peber
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
---|
Groft brød og grøn salat
|
---|