Auberginegratin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

Dette er en vegetarudgave af den græske musaka. Smager vildt godt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær auberginerne i 1 cm tykke skiver og læg dem på et stykke køkkenrulle. Drys salt over. Lad smørret smelte ved kraftig varme i en sauterpande, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt tomater, tomatpuré og bouillonterning. Lad saucen koge ca. 5 min. Lad resten af smørret blive gyldent i en pande. Tør aubergineskiverne og steg dem ca. 1 min. på hver side. Fordel tomatsauce og aubergineskiver i et ovnfast fad. Hæld pastasauce og revet ost over. Bag auberginegratinen nederst i ovnen.

Bagetid

Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag