Auberginegratin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Dette er en vegetarudgave af den græske musaka. Smager vildt godt!

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær auberginerne i 1 cm tykke skiver og læg dem på et stykke køkkenrulle. Drys salt over. Lad smørret smelte ved kraftig varme i en sauterpande, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt tomater, tomatpuré og bouillonterning. Lad saucen koge ca. 5 min. Lad resten af smørret blive gyldent i en pande. Tør aubergineskiverne og steg dem ca. 1 min. på hver side. Fordel tomatsauce og aubergineskiver i et ovnfast fad. Hæld pastasauce og revet ost over. Bag auberginegratinen nederst i ovnen.

Bagetid

Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 54 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: