Lav en kæmpe portion tomatsauce og frys den i passende portioner. Den er nem at hive op af fryseren på en travl dag og servere sammen med nykogt pasta, revet ost og fx drys af ristede mandler eller nødder og friske krydderurter.
10390 kJ / 2483 kcal
414 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 22,6 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 48,4 % | 11,8 g |
Fedt: | 29 % | 3,3 g |
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1 dl
Koncentreret tomatpuré (ca. 120 g)
|
|
75 g
Grofthakkede soltørrede tomater
|
|
3 dl
Vand
|
|
3
Finthakkede løg (ca. 200 g)
|
|
3
Fintrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1
Stort hakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
1½ dl
Hakkede oreganoblade
|
½ liter
Let mornaysauce
|
|
---|---|
12
Lasagneplader
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
4 spsk
Rasp
|
200 g
Grøn salat, fx romainesalat i grove stykker drysset med salt og
|
|
---|---|
25 g
Ristede solsikkekerner
|