I stedet for torsk kan du bruge mørksej eller laks.
9884 kJ / 2362 kcal
358 kJ / 85 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 25,9 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 45,3 % | 9,5 g |
Fedt: | 28,8 % | 2,8 g |
Du kan lave din egen mælkesauce.
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
20 g
Smør
|
|
---|---|
3
Porrer i tynde ringe (ca. 300 g)
|
|
2
Store finthakkede fed hvidløg
|
|
2 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
300 g
Optøet frossen helbladet spinat
|
|
3
Gulerødder i små tern (ca. 200 g)
|
|
1 tsk
Stødt koriander
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
500 g
Torskefilet uden skind i tynde strimler (2-3 mm)
|
|
---|---|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
9
Lasagneplader
|
|
1 dl
Rasp
|
50 g
Optøet frossen helbladet spinat
|
|
---|---|
300 g
Cherrytomater
|
|
1
Rødløg i tynde både (ca. 100 g)
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|