Lakselasagne

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(137 vurderinger)

45 min

Lakselasagne med flødespinat smager virkeligt godt! Server den med frisk salat.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g blandet grøn salat
  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom den frosne spinat i en tykbundet gryde. Damp spinaten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 5 min. - eller til vandet er fordampet. Tilsæt fløden og kog den ind ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 10 min. Tilsæt citronsaft, salt og peber.

Fold lasagnepladen ud og del den på tværs i 4 lige store stykker, der passer til det ovnfaste fad. Skær laksen i tynde strimler. Del spinatstuvningen i 4 portioner og laksestrimlerne i 3 portioner. Læg lagvis i et ovnfast fad (ca. 5 x 17 x 29 cm): et stykke lasagneplade, en portion spinatstuvning og en portion laks. Slut med spinatstuvning. Bag lasagnen på en plade med bagepapir midt i ovnen - tag lasagnen ud af ovnen efter ca. 10 min. og drys med salt og ost. Bag lasagnen færdig de sidste ca. 20 min. eller til osten er gylden. Lad lakselasagnen hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bagetid

Ca. ½ time ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: