Lakselasagne
45 min

Lakselasagne

Lakselasagne med flødespinat smager virkeligt godt! Server den med frisk salat.
Bedømmelse (81 vurderinger)

Min bedømmelse:

Lakselasagne

Lakselasagne med flødespinat smager virkeligt godt! Server den med frisk salat.

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g blandet grøn salat
  • 240 g groft brød

Fremgangsmåde:

Kom den frosne spinat i en tykbundet gryde. Damp spinaten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 5 min. - eller til vandet er fordampet. Tilsæt fløden og kog den ind ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 10 min. Tilsæt citronsaft, salt og peber.

Fold lasagnepladen ud og del den på tværs i 4 lige store stykker, der passer til det ovnfaste fad. Skær laksen i tynde strimler. Del spinatstuvningen i 4 portioner og laksestrimlerne i 3 portioner. Læg lagvis i et ovnfast fad (ca. 5 x 17 x 29 cm): et stykke lasagneplade, en portion spinatstuvning og en portion laks. Slut med spinatstuvning. Bag lasagnen på en plade med bagepapir midt i ovnen - tag lasagnen ud af ovnen efter ca. 10 min. og drys med salt og ost. Bag lasagnen færdig de sidste ca. 20 min. eller til osten er gylden. Lad lakselasagnen hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bagetid

Ca. ½ time ved 175° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 29 %
Print