Lakselasagne

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(143 vurderinger)

45 min

Lakselasagne med flødespinat smager virkeligt godt! Server den med frisk salat.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g blandet grøn salat
  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom den frosne spinat i en tykbundet gryde. Damp spinaten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 5 min. - eller til vandet er fordampet. Tilsæt fløden og kog den ind ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 10 min. Tilsæt citronsaft, salt og peber.

Fold lasagnepladen ud og del den på tværs i 4 lige store stykker, der passer til det ovnfaste fad. Skær laksen i tynde strimler. Del spinatstuvningen i 4 portioner og laksestrimlerne i 3 portioner. Læg lagvis i et ovnfast fad (ca. 5 x 17 x 29 cm): et stykke lasagneplade, en portion spinatstuvning og en portion laks. Slut med spinatstuvning. Bag lasagnen på en plade med bagepapir midt i ovnen - tag lasagnen ud af ovnen efter ca. 10 min. og drys med salt og ost. Bag lasagnen færdig de sidste ca. 20 min. eller til osten er gylden. Lad lakselasagnen hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bagetid

Ca. ½ time ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: