Ca. 35 min. ved 200°.
Du kan bruge sagtens supplere gulerødder og løg med andre grøntsager. Og har du tid og lyst kan du lave din egen mornaysauce, og du kan få endnu mere ostesmag, hvis du lægger ost i og/eller ovenpå lasagnen.
Du kan fryse både den ubagte og den bagte lasagne.
10028 kJ / 2397 kcal
438 kJ / 105 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 24,5 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 50,6 % | 13 g |
Fedt: | 24,9 % | 2,9 g |
Prøv en lasagne med mere grønt, men med lige så meget smag.
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Grofthakket løg (ca. 75 g)
|
|
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
3
Groftrevne store gulerødder (ca. 250 g)
|
|
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
6
Lasagneplader
|
|
---|---|
½ liter
Let mornaysauce
|
|
2 spsk
Rasp
|
240 g
Groft brød
|
|
---|---|
300 g
Grøn salat
|