Prøv en lasagne med mere grønt, men med lige så meget smag.
Du kan bruge sagtens supplere gulerødder og løg med andre grøntsager. Og har du tid og lyst kan du lave din egen mornaysauce, og du kan få endnu mere ostesmag, hvis du lægger ost i og/eller ovenpå lasagnen.
Du kan fryse både den ubagte og den bagte lasagne.
9792 kJ / 2340 kcal
431 kJ / 103 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 24,7 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 49,7 % | 12,6 g |
Fedt: | 25,6 % | 3 g |
Smør
|
25 g |
---|---|
Grofthakket zittauerløg (ca. 75 g)
|
1 |
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
300 g |
Groftrevne store gulerødder (ca. 250 g)
|
3 |
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
|
1 dåse |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Tørrede lasagneplader (ca. 90 g)
|
6 |
---|---|
½ liter | |
Rasp
|
2 spsk |
Groft brød
|
240 g |
---|---|
Grøn salat
|
300 g |