Ca. 35 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan lave lasagnen med 12 tørrede lasagneplader. Så er det en god idé at tilsætte 1 dl vand eller bouillon til kødsaucen, da pladerne suger mere end kålbladene.
9053 kJ / 2164 kcal
333 kJ / 80 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 41,4 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 29,1 % | 5,7 g |
Fedt: | 29,5 % | 2,7 g |
Her har du opskriften på en grøntsagslasagne.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
2
Finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
|
|
3
Store groftrevne gulerødder (ca. 225 g)
|
|
1
Groftrevet grøn squash (ca. 300 g)
|
|
4
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
½ dl
Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
3 spsk
Hakket frisk oregano
|
500 g
Hytteost
|
|
---|---|
1 dl
Æggehvide
|
|
100 g
Revet mozzarellaost
|
|
½ tsk
Fintrevet muskatnød
|
|
½ tsk
Groft salt
|
300 g
Spidskål
|
|
---|---|
50 g
Revet mozzarellaost
|
salat af 100 g
Babyspinatblade og lidt fintstrimlet spidskål drysset med salt og peber
|
---|