Server den stuvede spidskål til fx røget makrel, frikadeller, kålpølser, kogt skinke eller hamburgerryg sammen med rugbrød eller kartofler, sennep og syltede rødbeder.
2354 kJ / 563 kcal
139 kJ / 33 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 18,3 % | 1,5 g |
Kulhydrat: | 57,7 % | 4,7 g |
Fedt: | 24 % | 0,9 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
1 kg
Spidskål (ca. 2 stk)
|
|
---|---|
3 dl
Vand
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
2½ spsk
Hvedemel
|
|
---|---|
3½ dl
Mælk
|
|
15 g
Smør
|
|
¼ tsk
Revet muskatnød
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Hakket persille
|
---|