Stuvet hvidkål

45 min Tilbehør

Stuvet hvidkål, lige som stuvet hvidkål skal være - og måske som mor, farmor eller mormor lavede den. Det er oftest de enkle råvarer, der giver den bedste smag, og stuvet hvidkål består ikke af ret meget andet end hvidkål og fløde. Stuvet hvidkål hører traditionelt sammen med frikadeller, kål - eller medisterpølse - og husk sennep og rødbeder.

Stuvet hvidkål
Mere inspiration

Hjemmelavede frikadeller til stuvet hvidkål - så er der ikke et øje tørt.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8512 kJ / 2034 kcal

Næringsindhold pr. 100g

280 kJ / 67 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 6 % 1 g
Kulhydrat: 17,6 % 2,9 g
Fedt: 76,4 % 5,8 g
Variation

Du kan give den stuvede hvidkål lidt mere farve og smag, hvis du tilsætter revne gulerødder og/eller hakket persille.

Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser