Her har du en variant af stuvet hvidkål - nemlig stuvet spidskål. En lettere og mere sommerlig udgave.
Du kan give den stuvede hvidkål lidt mere farve og smag, hvis du tilsætter revne gulerødder og/eller hakket persille.
8431 kJ / 2015 kcal
278 kJ / 66 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 5,8 % | 0,9 g |
Kulhydrat: | 17,8 % | 2,9 g |
Fedt: | 76,4 % | 5,7 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
Hvidkål
|
1½ kg |
---|---|
Vand
|
1 liter |
Groft salt
|
1 tsk |
Smør
|
25 g |
4 dl | |
Mælk
|
1 dl |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|