Stuvet hvidkål, lige som stuvet hvidkål skal være - og måske som mor, farmor eller mormor lavede den. Det er oftest de enkle råvarer, der giver den bedste smag, og stuvet hvidkål består ikke af ret meget andet end hvidkål og fløde. Stuvet hvidkål hører traditionelt sammen med frikadeller, kål - eller medisterpølse - og husk sennep og rødbeder.
Hjemmelavede frikadeller til stuvet hvidkål - så er der ikke et øje tørt.
Du kan give den stuvede hvidkål lidt mere farve og smag, hvis du tilsætter revne gulerødder og/eller hakket persille.
8512 kJ / 2034 kcal
280 kJ / 67 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 6 % | 1 g |
Kulhydrat: | 17,6 % | 2,9 g |
Fedt: | 76,4 % | 5,8 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.