Brunkål

Brunkål

60+ min Tilbehør
Brunkål i en meget nem version, hvor du bruger sirup i stedet for at brune sukker. Smagen af gamle dages brunkål er stadig den samme. Brunkål er et lækkert tilbehør til vinterens mange retter, og hjemmelavet brunkål bør ikke helt gå i glemmebogen.
Mere inspiration

En anden klassisk hjemmelavet kål som er svær at undvære til jul.

Rødkål
45 min
Rødkål
(125)
Velbekomme!
Serveringsforslag

Servér fx brunkål med kålpølser.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

893 kJ / 893 kcal

Næringsindhold pr. 100g

208 kJ / 50 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 8,8 % 1,1 g
Kulhydrat: 46,9 % 5,7 g
Fedt: 44,3 % 2,5 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. 

Ingredienser