Brunkål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Brunkål nu i en nemmere version, hvor du bruger sirup i stedet for at brune sukker. Smagen af gamle dage er stadig den samme. Brunkål er et lækkert tilbehør til vinterens mange retter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ kg hvidkål
  • 25 g smør
  • 2 spsk mørk sirup
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 25 g smør
  • 1 tsk groft salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern de yderste blade og stokken fra hvidkålshovedet. Skær kålen i tynde strimler. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en sauterpande og steg halvdelen af kålen i ca. 10 min. - under omrøring. Tag kålen op og gentag med resten af smørret og kålen. Kom kålen i sauterpanden, tilsæt sirup og bouillon og lad brunkålen koge i ca. 1 time ved svag varme og under låg. Rør af og til.

Vend smør og salt i brunkålen lige inden servering. Smag til.

Serveringsforslag

Servér fx brunkål med kålpølser.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,4 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 43 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag