Brunkål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Brunkål nu i en nemmere version, hvor du bruger sirup i stedet for at brune sukker. Smagen af gamle dage er stadig den samme. Brunkål er et lækkert tilbehør til vinterens mange retter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ kg hvidkål
  • 25 g smør
  • 2 spsk mørk sirup
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 25 g smør
  • 1 tsk groft salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern de yderste blade og stokken fra hvidkålshovedet. Skær kålen i tynde strimler. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en sauterpande og steg halvdelen af kålen i ca. 10 min. - under omrøring. Tag kålen op og gentag med resten af smørret og kålen. Kom kålen i sauterpanden, tilsæt sirup og bouillon og lad brunkålen koge i ca. 1 time ved svag varme og under låg. Rør af og til.

Vend smør og salt i brunkålen lige inden servering. Smag til.

Serveringsforslag

Servér fx brunkål med kålpølser.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,4 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag