Grønlangkål

Bedømmelse

(8 vurderinger)

20 min

Grønlangkål hører julen til og er en fast del af julefrokostbordet i mange familier. Denne opskrift på grønlangkål har en dejlig og balanceret smag, den passer godt sammen med brunede kartofler og en god juleskinke.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved jævn varme. Tilsæt melet under kraftig omrøring i ca. 2 min. Tilsæt flødefraiche og bring blandingen i kog. Vrid grønkålen godt for væske og vend den i sammen med sukker, salt og peber. Kog grønlangkålen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag til.

Tips

I stedet for frossen grønkål kan du bruge frisk finthakket grønkål. Server fx brunede kartofler til!

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,3 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 78 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: