Grønlangkål

20 min Tilbehør

Grønlangkål hører julen til og er en fast del af julefrokostbordet i mange familier. Denne grønlangkål er nem at lave, er helt enkel og har en god smag. Hjemmelavet grønlangkål passer godt til brunede kartofler, til en god juleskinke og til medisterpølse.

Grønlangkål
Mere inspiration

Denne skinke vil smage skønt til grønlangkålen.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5269 kJ / 1259 kcal

Næringsindhold pr. 100g

699 kJ / 167 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 5,5 % 2,3 g
Kulhydrat: 11,3 % 4,7 g
Fedt: 83,2 % 15,7 g
Tip

I stedet for frosset grønkål kan du bruge frisk finthakket grønkål.

Ingredienser