Grønlangkål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

20 min

Grønlangkål hører julen til og er en fast del af julefrokostbordet i mange familier. Denne opskrift på grønlangkål har en dejlig og balanceret smag - grønlangkål passer godt til brunede kartofler og en god juleskinke.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

1. Smelt smørret i en tykbundet gryde ved jævn varme. Tilsæt melet under kraftig omrøring i ca. 2 min.

2. Tilsæt flødefraiche og bring blandingen i kog.

3. Vrid grønkålen godt for væske og vend den i sammen med sukker, salt og peber.

4. Kog grønlangkålen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag til og server.

Tips

I stedet for frossen grønkål kan du bruge frisk finthakket grønkål. Server fx brunede kartofler til!

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,3 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 78 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag