Grønlangkål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(29 vurderinger)

20 min

Grønlangkål hører julen til og er en fast del af julefrokostbordet i mange familier. Denne opskrift på grønlangkål har en dejlig og balanceret smag - grønlangkål passer godt til brunede kartofler og en god juleskinke.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Smelt smørret i en tykbundet gryde ved jævn varme. Tilsæt melet under kraftig omrøring i ca. 2 min.
  2. Tilsæt flødefraiche og bring blandingen i kog.
  3. Vrid grønkålen godt for væske og vend den i sammen med sukker, salt og peber.
  4. Kog grønlangkålen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag til og server.

Tips

I stedet for frossen grønkål kan du bruge frisk finthakket grønkål. Server fx brunede kartofler til!

Sådan bruger du flødefraiche

Flødefraichen giver varme retter en dejlig rund og frisk smag (se også hvordan du pisker flødefraiche til et let og lækkert skum).

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,3 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 78 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag