Grønlangkål
20 min

Grønlangkål

Grønlangkål hører julen til og er en fast del af julefrokostbordet i mange familier. Denne opskrift på grønlangkål har en dejlig og balanceret smag, den passer godt sammen med brunede kartofler og en god juleskinke.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grønlangkål

Grønlangkål hører julen til og er en fast del af julefrokostbordet i mange familier. Denne opskrift på grønlangkål har en dejlig og balanceret smag, den passer godt sammen med brunede kartofler og en god juleskinke.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved jævn varme. Tilsæt melet under kraftig omrøring i ca. 2 min. Tilsæt flødefraiche og bring blandingen i kog. Vrid grønkålen godt for væske og vend den i sammen med sukker, salt og peber. Kog grønlangkålen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag til.

Tips

I stedet for frossen grønkål kan du bruge frisk finthakket grønkål. Server fx brunede kartofler til!

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 78 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Protein: 6 %
  • Fiber: 16,3 g
Print