Grønlangkål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

20 min

Grønlangkål hører julen til og er en fast del af julefrokostbordet i mange familier. Denne opskrift på grønlangkål har en dejlig og balanceret smag - grønlangkål passer godt til brunede kartofler og en god juleskinke.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Smelt smørret i en tykbundet gryde ved jævn varme. Tilsæt melet under kraftig omrøring i ca. 2 min.
  2. Tilsæt flødefraiche og bring blandingen i kog.
  3. Vrid grønkålen godt for væske og vend den i sammen med sukker, salt og peber.
  4. Kog grønlangkålen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag til og server.

Tips

I stedet for frossen grønkål kan du bruge frisk finthakket grønkål. Server fx brunede kartofler til!

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,3 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 78 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag