Flæskestegssandwich

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

Lækker fast food....bare lidt sundere. Flæskestegssandwich med remoulade lavet på friskost, ovnbrasede kartofler i stedet for pommes frites og rødkålen suppleres med revet selleri.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Brasede kartofler

  • 750 g kogte kartofler i tern
  • 1½ tsk rapsolie
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g færdiglavet rødkål
  • 100 g groftrevet knoldselleri
  • 4 grove sandwichboller (ca. 300 g)
  • 8 skiver flæskesteg med svær (ca. 300 g)
  • 4 blade af romainesalat (ca. 50 g)
  • ¼ tsk groft salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend flødeost, asier, sennep, salt og peber sammen. Stil "remouladen" tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Brasede kartofler

Vend imens kartoffeltern og olie sammen. Læg kartoflerne på en plade med bagepapir og steg dem midt i ovnen. Drys med salt og peber.

Lad rødkålen dryppe af i en sigte - der skal dryppe ca. 1 spsk væde fra. Vend rødkålen sammen med revet selleri.

Flæk bollerne og rist dem på en brødrister. Skær sværen af flæskestegen (gem sværen) og fjern fedtkanten. Fordel "remouladen" på underne og læg bollerne sammen om salatblade, flæskesteg drysset med salt, svær og selleri-rødkål.

Stegetid

Ca. 15 min. ved 250° - traditionel ovn.

Tip

Du kan selv bage burgerbollerne - se link.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,1 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 36 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag