Hjemmelavet flæskestegssandwich er en klassiker. Flæskestegssandwich er nok mere en burger end en sandwich... Uanset hvad vi kalder den, så er flæskestegssandwichen genial at lave, når du har en rest flæskesteg, ribbensteg eller kamsteg - for eksempel fra julemiddagen. Fyld en lækker briochebolle med mør flæskesteg med sprøde svær, rødkål, skiver af æbler og evt. en rest salat fra julemiddagen. Så har du den perfekte flæskestegssandwich klar på ingen tid. Hjemmelavet flæskestegssandwich - værsgo' og velbekomme!
Har du ikke en reste flæskesteg, så må du i gang med at stege en helt steg.
12280 kJ / 2935 kcal
871 kJ / 208 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 24,6 % | 12,6 g |
Kulhydrat: | 13,7 % | 7 g |
Fedt: | 61,7 % | 14,5 g |
Du kan bruge en rest andesteg i stedet for flæskesteg.
Der findes flere metoder til at opnå knasende sprødt svær. Karolines Køkkenskole viser dig her én metode, hvor du koger fedtet fra flæskesværen i vand. Dette sikrer dig en perfekt flæskesteg med sprød svær.