Flæskestegssandwich

Flæskestegssandwich

15 min
Flæskestegssandwich eller flæskestegsburger - kært barn har mange navne. Flæskestegssandwichen er blevet lidt af en klassiker herhjemme og er genial at lave, når du har en rest flæskesteg, ribbensteg eller kamsteg. Opskriften på den lækre sandwich er da også utrolig simpel: Fyld en lækker briochebolle med skiver af flæskesteg med sprøde svær, rødkål, skiver af æbler og evt. en rest salat fra gårsdagens middag. Så har du den perfekte sandwich klar på ingen tid - værsgo' og velbekomme!
https://www.arla.dk/opskrifter/flaskestegssandwich/

Sådan gør du

Flæskestegssandwich
  • Lun burgerbollerne i ovnen.
  • Flæk dem og smør dem med mayonnaise.
  • Læg de smurte burgerboller sammen om skiver af flæskesteg, lun rødkål, æble og salat.
  • Server straks de hjemmelavede flæskestegssandwich.

Flæskestegssandwich er perfekt til frokost eller aftensmad, når du har rester fra fx julemiddagen. Du kan også bruge en rest andesteg i stedet for flæskesteg. Har du salat til overs fra julemiddagen, er det også genialt at komme i.

Server dine flæskestegssandwiches med hjemmebagte burgerboller.

Energiindhold for hele retten:

12586 kJ / 3008 kcal

Næringsindhold pr. 100g

893 kJ / 213 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 23,4 % 12,3 g
Kulhydrat: 16,6 % 8,7 g
Fedt: 60 % 14,5 g
Relateret video
Flæskesteg med sprød svær

Der findes flere metoder til at opnå knasende sprødt svær. Karolines Køkkenskole viser dig her én metode, hvor du koger fedtet fra flæskesværen i vand. Dette sikrer dig en perfekt flæskesteg med sprød svær.

Ingredienser

Flæskestegssandwich
4 Burgerboller, fx smørbagte briocheboller (ca. 200 g)
4 spsk God mayonnaise
8 skiver Flæskesteg (ca. 800 g)
200 g Lun rødkål
1 Rødt æble i tynde skiver
En rest blandet salat, fx af grønkål