Flæskestegssandwich er perfekt til frokost eller aftensmad, når du har rester fra fx julemiddagen. Du kan også bruge en rest andesteg i stedet for flæskesteg. Har du salat til overs fra julemiddagen, er det også genialt at komme i.
Server dine flæskestegssandwiches med hjemmebagte burgerboller.
12586 kJ / 3008 kcal
893 kJ / 213 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 23,4 % | 12,3 g |
Kulhydrat: | 16,6 % | 8,7 g |
Fedt: | 60 % | 14,5 g |
Der findes flere metoder til at opnå knasende sprødt svær. Karolines Køkkenskole viser dig her én metode, hvor du koger fedtet fra flæskesværen i vand. Dette sikrer dig en perfekt flæskesteg med sprød svær.
4
Burgerboller, fx smørbagte briocheboller (ca. 200 g)
|
|
---|---|
4 spsk
God mayonnaise
|
|
8 skiver
Flæskesteg (ca. 800 g)
|
|
200 g
Lun rødkål
|
|
1
Rødt æble i tynde skiver
|
|
En rest blandet salat, fx af grønkål
|