Mere flæskesteg med sprød svær.
25681 kJ / 6138 kcal
505 kJ / 121 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 22,2 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 24,1 % | 7,2 g |
Fedt: | 53,7 % | 7,3 g |
Der findes flere metoder til at opnå knasende sprødt svær. Karolines Køkkenskole viser dig her én metode, hvor du koger fedtet fra flæskesværen i vand. Dette sikrer dig en perfekt flæskesteg med sprød svær.
Groft salt
|
1 spsk |
---|---|
Grisekam med ridset svær (ca. 1½ kg)
|
1 |
Vand
|
1 liter |
Blødt smør
|
25 g |
---|---|
Hvedemel
|
2½ spsk |
Sukker
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Evt. kulør
|
Smør
|
50 g |
---|---|
Flækkede gulerødder i ca. 5 cm stykker (ca. 300 g)
|
6 |
Porrer i skrå ringe (ca. 300 g)
|
4 |
Uskrællede æbler i både, fx elstar (ca. 200 g)
|
2 |
Grofthakkede svesker
|
100 g |
Grofthakkede valnøddekerner
|
50 g |
Frisk timian
|
½ dl |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Kogte faste kartofler
|
1½ kg |
---|