Gammeldags syltede rødbeder - helt enkelt og klassisk. Disse hjemmesyltede rødbeder smager af tradition og gamle dage. Når der er rødbeder i haven og på hylderne i butikken, er det både afstressende og hyggeligt at kaste sig over syltning af rødbeder. Her er en opskrift, der får dine hjemmesyltede rødbeder til at lykkes - så glæd dig til at sætte de hjemmelavede syltede rødbeder på bordet, så ingen kan klage over at det eneste, der mangler er rødbederne :)
Syltede rødbeder smager dejligt til fx Brændende kærlighed.
Sylt rødbederne hele, så er de lettere at skære ud i tern, skiver eller strimler. Kan du lide at eksperimentere med smag, så kan du lege med både chili, stjerneanis eller ingefær i syltelagen.
3468 kJ / 829 kcal
313 kJ / 75 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 7,7 % | 1,4 g |
Kulhydrat: | 89,4 % | 16,5 g |
Fedt: | 2,9 % | 0,2 g |