Du kan også bruge okse- eller kalvebov til skipperlabskovsen. Måske vil dine kartofler ikke koge ud, og kan derfor ikke jævne skipperlabskovsen. Hvis det er tilfældet, kan du tage ca. halvdelen af de møre kartofler op, mose og komme dem tilbage i retten.
19307 kJ / 4614 kcal
560 kJ / 134 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 21,4 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 36,1 % | 11,9 g |
Fedt: | 42,5 % | 6,4 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
25 g
Smør
|
|
---|---|
1 kg
Oksetykkam i tern (ca. 2 x 2 cm)
|
|
5
Løg i både (ca. 350 g)
|
|
3
Laurbærblade
|
|
1 spsk
Hvide peberkorn
|
|
1½ kg
Melede kartofler i tern
|
|
2½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
50 g
Koldt smør i tern
|
2 dl
Fintklippet purløg
|
---|
240 g
Rugbrød
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
200 g
Syltede rødbeder
|