Gullaschgryde er inspireret af den klassiske ungarske gullasch eller gullash, som mange staver det. Vi har rundet gullashgryden af med pikantost. Det giver en skøn cremet gryderet fuld af smag. Server gullaschgryden med kogte kartofler eller med en god kartoffelmos. Gullaschgryde er nem at tilberede og passer sig selv i gryden. Det er en dejlig mild og rund ret som både børn og voksne kan lide.
Gryderet er en god anledning til at få brugt grøntsagerne fra køleskabsskuffen. Tilsæt fx gulerødder, svampe, porrer, peberfrugt - og spice gerne retten op med chili. Både kartoffelmos fx med persille, ris , perler eller pasta kan serveres til gryderetter.
13111 kJ / 3134 kcal
408 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 30 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 42,4 % | 10,2 g |
Fedt: | 25,4 % | 2,8 g |
Alkohol: | 2,2 % |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.