Gryderet er en god anledning til at få brugt grøntsagerne fra køleskabsskuffen. Tilsæt fx gulerødder, svampe, porrer, peberfrugt - og spice gerne retten op med chili. Både kartoffelmos fx med persille, ris , perler eller pasta kan serveres til gryderetter.
13040 kJ / 3117 kcal
405 kJ / 97 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 27,8 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 38,5 % | 9,2 g |
Fedt: | 31,5 % | 3,5 g |
Alkohol: | 2,2 % |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
25 g
Smør
|
|
---|---|
3
Hakkede løg (ca. 250 g)
|
|
2
Store hakkede fed hvidløg
|
|
1 dl
Tør hvidvin
|
|
1½ spsk
Hvedemel
|
|
3 dl
Kalvebouillon
|
|
2 spsk
Mild paprika
|
|
1 tsk
Tørret eller 1 spsk frisk timian
|
|
800 g
Magert kalvekød i tern
|
|
200 g
Pikant flødeost
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Hakket persille
|
---|
1½ kg
Kogte kartofler
|
---|