Gullaschgryde

Gullaschgryde

60+ min Hovedret
Fryseegnet

Gullaschgryde er inspireret af den klassiske ungarske gullasch eller gullash, som mange staver det. Vi har rundet gullashgryden af med pikantost. Det giver en skøn cremet gryderet fuld af smag. Server gullaschgryden med kogte kartofler eller med en god kartoffelmos. Gullaschgryde er nem at tilberede og passer sig selv i gryden. Det er en dejlig mild og rund ret som både børn og voksne kan lide.

Mere inspiration

Du kan også prøve den klassiske gullasch.

Velbekomme!
Tips

Gryderet er en god anledning til at få brugt grøntsagerne fra køleskabsskuffen. Tilsæt fx gulerødder, svampe, porrer, peberfrugt - og spice gerne retten op med chili. Både kartoffelmos fx med persille, ris , perler eller pasta kan serveres til gryderetter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13111 kJ / 3134 kcal

Næringsindhold pr. 100g

408 kJ / 98 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 30 % 7,2 g
Kulhydrat: 42,4 % 10,2 g
Fedt: 25,4 % 2,8 g
Alkohol: 2,2 %
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser