Du kan også prøve den klassiske gullasch.
Gryderet er en god anledning til at få brugt grøntsagerne fra køleskabsskuffen. Tilsæt fx gulerødder, svampe, porrer, peberfrugt - og spice gerne retten op med chili. Både kartoffelmos fx med persille, ris , perler eller pasta kan serveres til gryderetter.
12317 kJ / 2944 kcal
383 kJ / 92 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 30,6 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 40,8 % | 9,2 g |
Fedt: | 26,3 % | 2,7 g |
Alkohol: | 2,3 % |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Smør
|
25 g |
---|---|
Hakkede zittauerløg (ca. 250 g)
|
3 |
Store hakkede fed hvidløg
|
2 |
Tør hvidvin
|
1 dl |
Hvedemel
|
1½ spsk |
Kalvebouillon
|
3 dl |
Mild paprika
|
2 spsk |
Tørret eller 1 spsk frisk timian
|
1 tsk |
Magert kalvekød i tern
|
800 g |
Buko® Pikant Light
|
200 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Frisk, hakket kruspersille
|
---|
Kogte kartofler
|
1½ kg |
---|