Du kan udelade chili og kommen, hvis du vil tilberede en mere børnevenlig version af gullaschen. Chilien gør den stærk. Kommensfrøene smager ikke voldsomt igennem, men giver en god bund i retten og er med til at give den klassiske smag. Er du stor kommen-fan, kan du i stedet knuse frøene i en morter og komme dem direkte i gullaschen. I stedet for kalvebov kan du bruge oksebov. Det skal koge ca. en time ekstra før du tilsætter grøntsager.
Du kan tilsætte ½ liter bouillon til din gullasch, så den bliver mere flydende, og bliver til gullaschsuppe.
9775 kJ / 2336 kcal
353 kJ / 84 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 27,3 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 47 % | 9,8 g |
Fedt: | 25,7 % | 2,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.