Løg, kartofler, selleri og andre rodfrugter er alle grøntsager, som trives godt under vores danske himmelstrøg. Så det kræver ikke lang transport at få dem fra jord til bord. De er ydermere velegnede til at opbevare i flere måneder, så de er god basiskost, når du vil spise mere grønt.
Måske vil dine kartofler ikke koge ud, og kan derfor ikke jævne skipperlabskovsen. Hvis det er tilfældet, kan du tage ca. halvdelen af de møre kartofler op, mose og komme dem tilbage i retten.
9313 kJ / 2226 kcal
357 kJ / 85 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 16,1 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 58,1 % | 12,2 g |
Fedt: | 25,8 % | 2,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.