Skipperlabskovs - med mere grønt

Skipperlabskovs - med mere grønt

1 timer Hovedret
Hurtig version af skipperlabskovs, der her er tilberedt med en lille portion hakket oksekød, som smager af meget mere. Skipperlabskovs - med mere grønt er skøn efterårs- og vintermad, som du ovenikøbet kan nå på en hverdag. Skipperlabskovsen her indeholder mere grønt end den klassiske skipperlabskovs, så den er god både for pengepung og mave.
Mere inspiration

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med at bage selv

Rugbrød
60+ min
Rugbrød
(39)
Velbekomme!
Klimatip

Løg, kartofler, selleri og andre rodfrugter er alle grøntsager, som trives godt under vores danske himmelstrøg. Så det kræver ikke lang transport at få dem fra jord til bord. De er ydermere velegnede til at opbevare i flere måneder, så de er god basiskost, når du vil spise mere grønt.

Tip

Måske vil dine kartofler ikke koge ud, og kan derfor ikke jævne skipperlabskovsen. Hvis det er tilfældet, kan du tage ca. halvdelen af de møre kartofler op, mose og komme dem tilbage i retten.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9313 kJ / 2226 kcal

Næringsindhold pr. 100g

357 kJ / 85 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 16,1 % 3,4 g
Kulhydrat: 58,1 % 12,2 g
Fedt: 25,8 % 2,5 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.