11370 kJ / 2717 kcal
412 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 16,9 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 56,3 % | 13,7 g |
Fedt: | 26,8 % | 3 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
400 g
Tørret pasta, fx penne
|
|
---|---|
8 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
2
Finthakkede løg (ca. 200 g)
|
|
2
Spidskål i tynde strimler (ca. 600 g)
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
½ liter
Madlavningsfløde
|
250 g
Bacon - steges
|
|
---|---|
2 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
4 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Friskkværnet peber
|
---|