One pot pasta med kål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

30 min

One pot pasta er aftensmad på den nemme måde! Alt kommer i gryden på samme tid - og der er minimal opvask. Denne skønne one pot er med kål og knasende sprød bacon på toppen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

One pot pasta

  • 200 g tørret pasta, fx penne
  • 4 dl grøntsagsbouillon
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 100 g)
  • 300 g spidskål i tynde strimler
  • 2½ dl Cheasy® til madlavning 4%
  • 1½ tsk groft salt

Topping

  • 125 g bacon - steges
  • 1 dl finthakket bredbladet persille
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

One pot pasta

Kom pasta og bouillon i en tykbundet gryde. Tilsæt løg og spidskål, læg låg på og bring retten i kog. Lad retten koge ved jævn varme og under låg ca. 8 min. - til pastaen er mør. Rør Cheasy 4% og salt i, varm retten igennem og smag til.

Topping

Lad den stegte bacon dryppe af på fx køkkenrulle. Skær baconen i små stykker og bland det med persille og citronskal.

Server one pot pasta i gryden drysset med peber og topping.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 13 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag