One pot pasta med kål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

30 min

One pot pasta er aftensmad på den nemme måde! Alt kommer i gryden på samme tid - og der er minimal opvask. Denne skønne one pot er med kål og knasende sprød bacon på toppen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

One pot pasta

  • 200 g tørret pasta, fx penne
  • 4 dl grøntsagsbouillon
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 100 g)
  • 300 g spidskål i tynde strimler
  • 2½ dl Cheasy® til madlavning 4% Til Madlavning 4%
  • 1½ tsk groft salt

Topping

  • 125 g bacon - steges
  • 1 dl finthakket bredbladet persille
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

One pot pasta

Kom pasta og bouillon i en tykbundet gryde. Tilsæt løg og spidskål, læg låg på og bring retten i kog. Lad retten koge ved jævn varme og under låg ca. 8 min. - til pastaen er mør. Rør Cheasy 4% og salt i, varm retten igennem og smag til.

Topping

Lad den stegte bacon dryppe af på fx køkkenrulle. Skær baconen i små stykker og bland det med persille og citronskal.

Server one pot pasta i gryden drysset med peber og topping.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 13 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag