Grønkålssalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

1 timer

En dejlig let version af en grønkålssalat og med masser af c-vitamin i.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • hakket frisk grønkål

Hertil

  • 1 kg kartofler
  • 500 g stegt skinkeschnitzler eller kogt, røget skinke

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden til et let skum og vend yoghurt i. Skræl æblerne og riv dem groft. Vend det straks i flødeblandingen. Tilsæt de øvrige ingredienser. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag den til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,5 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde: