Du kan tilberede en større portion rødløg, nu du er i gang. De er skønne at have til andre salater, pålæg og burgere. Har du lyst til mere fylde og knas, så kan du servere saltede mandler eller peanuts på salaten.
Det smager også dejligt med anden frugt end æble i grønkålssalaten. Prøv med pære, appelsin eller blomme.
4087 kJ / 977 kcal
422 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 6,5 % | 1,6 g |
Kulhydrat: | 39,4 % | 9,8 g |
Fedt: | 54,1 % | 6,2 g |
Grønkålssalat smager herligt til flæskesteg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
---|---|
1½ dl
Piskefløde
|
|
2 tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
2 spsk
Æbleeddike
|
|
---|---|
1 spsk
Sukker
|
|
2
Rødløg i både (ca. 150 g)
|
2
Røde æbler i små tern (ca. 250 g)
|
|
---|---|
150 g
Skrællede jordskokker i små tern
|
|
150 g
Rensede, plukkede grønkålsblade
|
|
½ dl
Grofthakket bredbladet persille
|