Grønkålssalat

Bedømmelse

(20 vurderinger)

1 timer

En dejlig let version af en grønkålssalat og med masser af c-vitamin i.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • hakket frisk grønkål

Hertil

  • 1 kg kartofler
  • 500 g stegt skinkeschnitzler eller kogt, røget skinke

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden til et let skum og vend syrnet fløde 9% i. Skræl æblet og riv det groft. Vend det straks i flødeblandingen. Tilsæt de øvrige ingredienser. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag den til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,6 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde: