Det smager også dejligt med et drys af smuldret salatost på appelsinsalaten. Du kan skifte rødløgene ud med granatæblekerner. Dem skal du ikke komme i dressingen.
Du kan gøre alle elementerne til salaten klar, men det er bedst at samle appelsinsalaten lige inden serveringen.
3526 kJ / 843 kcal
441 kJ / 105 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 10,6 % | 2,8 g |
Kulhydrat: | 31,2 % | 8,1 g |
Fedt: | 58,2 % | 6,9 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
½ spsk
Hvidvinseddike
|
|
1 spsk
Friskpresset appelsinsaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1
Lille rødløg i halve skiver (ca. 50 g)
|
|
---|---|
Kogende vand
|
|
150 g
Grønkålsblade
|
|
4
Appelsiner (ca. 900 g)
|
|
50 g
Grofthakkede saltede mandler
|