En skøn og farverig salat med smæk på smagen. Du kan bruge kogte eller bagte rødbeder eller blandede rodfrugter. Rødbedesalaten indeholder også grønkål, æbler og løg - og er toppet op med smuldret salatost og sprøde nødder. Rødbedesalaten kan også spises uden tilbehør. Rødbedesalat - et skønt og friskt tilbehør til and, flæskesteg og frikadeller.
Sådan gør du
Kom rødbeder, æble, løg, olie, balsamico, sennep, honning og peber i en skål og vend godt sammen.
Kram grønkålen med salt (det får den til at falde lidt sammen).
Mos salatosten med en gaffel og hak nødderne groft.
Bland rødbedesalat, grønkål og salatost - og drys med nødder.
Energiindhold for hele retten:
4901 kJ / 1171 kcal
Næringsindhold pr. 100g
488 kJ / 117 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
2,4 g
Protein:
11,3 %
3,2 g
Kulhydrat:
32,4 %
9,3 g
Fedt:
56,3 %
7,4 g
Mere inspiration
Lækker frokostret når det skal være grønt og smukt