Syltede rødløg

15 min Tilbehør

Sur-søde og meget smukke syltede rødløg, der kan bruges som pynt eller tilbehør til snart sagt alt: smørrebrød, oste, appetizers, supper og varme retter. Det er citrussaften, der intensiverer den flotte røde farve.

Syltede rødløg
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1731 kJ / 414 kcal

Energifordeling:
Fiber: 2,8 g
Protein: 2,4 %
Kulhydrat: 96,6 %
Fedt: 1 %
Tips

Citronsaften kan udelades, men det er netop saft fra citrusfrugter, der giver den intense lyserøde farve (det tager ca. 1 døgns tid før de når farven på billedet). Citronsaften kan erstattes af appelsin-, clementin eller grapesaft. Kompotten kan holde sig ca. 2 uger tildækket i køleskabet.

Variation

Lav en juleversion af de syltede løg ved at tilsætte hel allehånde, hele nelliker, kardemommekapsler og stjerneanis til lagen.

Ingredienser