Syltede rødløg

15 min Tilbehør

Hjemmelavede lynsyltede rødløg er både smukke og velsmagende. Syltede rødløg er meget anvendelige til både aftensmad og frokost. De hjemmelavede syltede rødløg er både nemme og hurtige at lave - og samtidig er de meget flottere end de købte. Når du først har syltede rødløg i køleskabet kommer du til at bruge dem til næsten alt, på smørrebrød, i wraps og bowls, som tilbehør til supper og varme retter og ikke mindst i salater.

Syltede rødløg
Mere inspiration

Prøv de syltede rødløg i denne bagel.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1731 kJ / 414 kcal

Næringsindhold pr. 100g

692 kJ / 165 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 2,4 % 1 g
Kulhydrat: 96,6 % 39,4 g
Fedt: 1 % 0,2 g
Tips

Citronsaften kan udelades, men det er netop saft fra citrusfrugter, der giver den intense lyserøde farve (det tager ca. 1 døgns tid før de når farven på billedet). Citronsaften kan erstattes af appelsin-, clementin eller grapesaft. Kompotten kan holde sig ca. 2 uger tildækket i køleskabet.

Variation

Lav en juleversion af de syltede løg ved at tilsætte hel allehånde, hele nelliker, kardemommekapsler og stjerneanis til lagen.

Ingredienser