Hjemmelavede lynsyltede rødløg er både smukke og velsmagende. Syltede rødløg er meget anvendelige til både aftensmad og frokost. De hjemmelavede syltede rødløg er både nemme og hurtige at lave - og samtidig er de meget flottere end de købte. Når du først har syltede rødløg i køleskabet kommer du til at bruge dem til næsten alt, på smørrebrød, i wraps og bowls, som tilbehør til supper og varme retter og ikke mindst i salater.
Prøv de syltede rødløg i denne bagel.
Citronsaften kan udelades, men det er netop saft fra citrusfrugter, der giver den intense lyserøde farve (det tager ca. 1 døgns tid før de når farven på billedet). Citronsaften kan erstattes af appelsin-, clementin eller grapesaft. De syltede rødløg kan holde sig ca. 2 uger tildækket i køleskabet.
Lav en juleversion af de syltede løg ved at tilsætte hel allehånde, hele nelliker, kardemommekapsler og stjerneanis til lagen.
1731 kJ / 414 kcal
692 kJ / 165 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 2,4 % | 1 g |
Kulhydrat: | 96,6 % | 39,4 g |
Fedt: | 1 % | 0,2 g |