Syltede rødløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(139 vurderinger)

15 min

Sur-søde og meget smukke syltede rødløg. Et ostetilbehør der vil pynte på enhver servering.

Ingredienser

Antal portioner

  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 1 dl ufarvet lagereddike
  • 1 dl vand
  • 2 rødløg i tynde både (ca. 150 g)
  • ½ dl tørrede tranebær

Pynt

  • frisk rosmarinkvist

Hertil

  • 200 g Riberhus® ML 25% (45+) med kommen
  • 200 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring sukker, eddike og vand i kog i en stor gryde. Tilsæt løgene og kog dem i 2-3 min. Tag løgene op med en hulske og hæld dem i et glas. Kog lagen ind ved kraftig varme og uden låg i ca. 5 min. - eller til der er ca. 1 dl tilbage. Hæld lagen over løgene og vend tranebærrene heri.

Tips

Lav en juleversion af de syltede løg ved at tilsætte hel allehånde, hele nelliker, kardemommekapsler og stjerneanis til lagen. Kompotten kan holde sig ca. 2 uger tildækket i køleskabet.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: