Du kan dybstege falaflerne en times tid, før de skal spises. Lun dem i ovnen på en plade med bagepapir, 5-10 min. ved 200° - traditionel ovn. Falafeldejen kan tilsættes et par spiseskefulde hakket persille.
13431 kJ / 3210 kcal
635 kJ / 152 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 12,8 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 46,4 % | 17,3 g |
Fedt: | 40,8 % | 7 g |
200 g
Tørrede kikærter
|
|
---|---|
2 liter
Vand - til iblødsætning
|
1
Grofthakket løg (ca. 75 g)
|
|
---|---|
3
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1½ tsk
Stødt spidskommen
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Vand
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
4 dl
Rapsolie - til stegning
|
3½ dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 liter
Skyllede, babysalatblade
|
|
---|---|
1
Grøn squash i små tern (ca. 200 g)
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
2
Røde peberfrugter i korte strimler (ca. 200 g)
|
|
6
Grove lune pitabrød - i halve
|