Pitabrød med fyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Nem opskrift på pitabrød med en velsmagende cremefraichedressing med et pift af sød chilisauce. Pitabrødende er perfekte til frokost.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 2 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • 2 spsk klippet frisk purløg
  • 3 spsk hakket grønne peberfrugter
  • 3 spsk tomatketchup
  • 2 tsk sød chilisauce
  • ½ tsk delikatessepaprika
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pitafyld

  • 50 g agurk i tynde stave
  • 2 dl fintstrimlet hovedsalat
  • 100 g kogt skinke i tern
  • 4 pitabrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Bland fraiche med purløg og peberfrugt. Smag dressingen til med tomatketchup, chilisauce og krydderier. Lad dressingen stå og trække koldt i ca. 1 time.

Pitafyld

Bland pitafyldet sammen. Varm pitabrødene som angivet på emballagen og flæk dem halvt igennem. Kom ved serveringen pitafyld og dressing i.

Tip

Hakkebøf kan anvendes i stedet for skinke.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: