Pitabrød med fyld

Pitabrød med fyld

60+ min
Nem opskrift på pitabrød med en velsmagende cremefraichedressing med et pift af sød chilisauce. Pitabrødene er perfekte til frokost eller let aftensmad.

Sådan gør du

Dressing
  • Bland fraiche med purløg og peberfrugt.
  • Smag dressingen til med tomatketchup, chilisauce og krydderier.
  • Lad dressingen stå og trække koldt i ca. 1 time.
Pitafyld
  • Bland pitafyldet sammen.
  • Varm pitabrødene som angivet på emballagen og flæk dem halvt igennem.
  • Kom ved serveringen pitafyld og dressing i.
Tip
  • Hakkebøf kan anvendes i stedet for skinke.

Du kan imponere ved at servere retten med hjemmebagte pitabrød.

Energiindhold for hele retten:

7255 kJ / 1734 kcal

Næringsindhold pr. 100g

657 kJ / 157 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 14,7 % 5,7 g
Kulhydrat: 58,5 % 22,6 g
Fedt: 26,8 % 4,8 g

Ingredienser

Dressing
2 dl Creme fraiche
2 spsk Fintsnittet purløg
3 spsk Hakket grønne peberfrugter
3 spsk Tomatketchup
2 tsk Sød chilisauce
½ tsk Mild paprika
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
Pitafyld
50 g Agurk i tynde stave
2 dl Fintstrimlet romainesalat
100 g Kogt, røget skinke i tern
125 g Cherrytomater
100 g Majs
6 Pitabrød