Pitabrød med fyld
1 time 20 min
•
Arbejdstid: 20 min
•
Nem opskrift på pitabrød med en velsmagende cremefraichedressing med et pift af sød chilisauce. Pitabrødene er perfekte til frokost eller let aftensmad.
Ingredienser
Dressing
2 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Fintsnittet purløg
|
|
3 spsk
Hakket grønne peberfrugter
|
|
3 spsk
Tomatketchup
|
|
2 tsk
Sød chilisauce
|
|
½ tsk
Mild paprika
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pitafyld
50 g
Agurk i tynde stave
|
|
---|---|
2 dl
Fintstrimlet romainesalat
|
|
100 g
Kogt, røget skinke i tern
|
|
125 g
Cherrytomater
|
|
100 g
Majs
|
|
6
Pitabrød
|
Sådan gør du
Dressing
Pitafyld
Du kan eventuelt anvende hakkebøf i stedet for skinke.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7255 kJ / 1734 kcal
Næringsindhold pr. 100g
657 kJ / 157 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 14,7 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 58,5 % | 22,6 g |
Fedt: | 26,8 % | 4,8 g |