Pitabrød med fyld

Pitabrød med fyld

60+ min
Nem opskrift på pitabrød med en velsmagende cremefraichedressing med et pift af sød chilisauce. Pitabrødene er perfekte til frokost eller let aftensmad.

Sådan gør du

Dressing
  • Bland fraiche med purløg og peberfrugt.
  • Smag dressingen til med tomatketchup, chilisauce og krydderier.
  • Lad dressingen stå og trække koldt i ca. 1 time.
Pitafyld
  • Bland pitafyldet sammen.
  • Varm pitabrødene som angivet på emballagen og flæk dem halvt igennem.
  • Kom ved serveringen pitafyld og dressing i.
Tip
  • Hakkebøf kan anvendes i stedet for skinke.
Velbekomme!
Serveringsforslag

Du kan imponere ved at servere retten med hjemmebagte pitabrød.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6914 kJ / 1652 kcal

Næringsindhold pr. 100g

626 kJ / 150 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 16 % 5,9 g
Kulhydrat: 61,3 % 22,6 g
Fedt: 22,7 % 3,8 g

Ingredienser

Dressing
2 dl
Klippet frisk purløg
2 spsk
Hakket grønne peberfrugter
3 spsk
Tomatketchup
3 spsk
Sød chilisauce
2 tsk
Mild paprika
½ tsk
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Pitafyld
Agurk i tynde stave
50 g
Fintstrimlet romainesalat
2 dl
Kogt skinke i tern
100 g
Cherrytomater
125 g
Majs
100 g
Pitabrød
6