Pitabrød
1 time
Fryseegnet
•
Hjemmelavede pitabrød kan altså noget - der er endnu større fornøjelse ved at fylde et nybagt pitabrød med det pitabrød fyld du bedst kan lide, når du selv har bagt pitabrødet. Prøv denne pitabrøds opskrift og se, hvor nemt det er. Når du skal vælge pitabrød fyld, kan du finde inspiration på kyllingesalat, falafler, tunsalat her på sitet. Prøv dig frem med disse skønne hjemmebagte pitabrød - det er faktisk ikke spor svært.
Ingredienser
Pitabrød
1½ dl
Mælk
|
|
---|---|
1½ dl
Vand
|
|
25 g
Gær
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
60 g
Durummel (ca. 1 dl)
|
|
375 g
Pizzamel (ca. 6¼ dl)
|
Sådan gør du
Pitabrød
Server dine hjemmebagte pitabrød med en god omgang hjemmelavede falafler.
Bag en stor portion pitabrød, nu du er i gang og pak dem ned fryseposer, så du kan tage det antal op du ønsker. Lun pitabrødene på brødrister eller i ovn inden servering.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6557 kJ / 1567 kcal
Næringsindhold pr. 100g
858 kJ / 205 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 15,8 % | 8 g |
Kulhydrat: | 80,3 % | 40,5 g |
Fedt: | 3,9 % | 0,9 g |