Den langtidshævede version med squash og groft mel.
Et focaccia brød kan toppes med andre friske krydderurter eller løg i både, oliven, kartoffel og ost, fx revet ost, parmesan eller salatost.
Du kan forberede dejen til focacciabrødet dagen før. Så bliver brødet endnu mere lækkert og fyldt med skønne lufthuller. Reducer gærmængden til 10 g og stil bradepanden med dejen tildækket i køleskabet i 12-24 timer.
15781 kJ / 3772 kcal
1132 kJ / 271 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 6,6 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 53,5 % | 35,6 g |
Fedt: | 39,9 % | 12,2 g |
Se hvordan du laver focaccia brød her. Focaccia brød stammer fra Italien og i familie med pizza. Dette klassiske focaccia brød er toppet med rosmarin, olie og flagesalt og er skønt som det er - nybagt, sprødt og lækkert. Focacciabrød er oplagt på en buffet, på ostebordet eller som tilbehør til en varm ret.