Ca. 25 min. ved 200° - varmluft.
Et focaccia brød kan toppes med andre friske krydderurter eller løg i både, oliven, kartoffel og ost, fx revet ost, parmesan eller salatost.
Du kan forberede dejen til focacciabrødet dagen før. Så bliver brødet endnu mere lækkert og fyldt med skønne lufthuller. Reducer gærmængden til 10 g og stil bradepanden med dejen tildækket i køleskabet i 12-24 timer.
15485 kJ / 3701 kcal
1117 kJ / 267 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 6,7 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 54,6 % | 35,9 g |
Fedt: | 38,7 % | 11,7 g |
Se hvordan du laver focaccia brød her. Focaccia brød stammer fra Italien og i familie med pizza. Dette klassiske focaccia brød er toppet med rosmarin, olie og flagesalt og er skønt som det er - nybagt, sprødt og lækkert. Focacciabrød er oplagt på en buffet, på ostebordet eller som tilbehør til en varm ret.
25 g
Gær
|
|
---|---|
5 dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
3 spsk
Olivenolie
|
|
675 g
Hvedemel
|
|
5 spsk
Olivenolie til bradepanden
|
½ dl
Olivenolie
|
|
---|---|
1 dl
Plukkede rosmarinkviste
|
|
Flagesalt
|