Focaccia brød

60+ min

Focaccia brød stammer fra Italien og i familie med pizza. Dette klassiske focaccia brød er toppet med rosmarin, olie og flagesalt og er skønt som det er - nybagt, sprødt og lækkert. Focacciabrød er oplagt på en buffet, på ostebordet eller som tilbehør til en varm ret.

Focaccia brød
Mere inspiration

Prøv en portions-variation af foccaciabrødet

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7957 kJ / 1902 kcal

Energifordeling:
Fiber: 0,7 g
Protein: 11,4 %
Kulhydrat: 60,7 %
Fedt: 27,9 %
Tip

Dryp evt. yderligere olie på brødet mens det er rygende varmt - det giver et dejligt rustikt brød.

Variation

Et focaccia brød kan toppes med andre friske krydderurter eller løg i både, oliven og ost, fx revet ost, parmesan eller salatost. Har du ingen friske krydderurter, kan du bruge tørrede, men det vil da være en fordel at ælte dem i dejen, da de ellers bliver for brændte.

Ingredienser