Focaccia brød

Focaccia brød

60+ min
Fryseegnet

Focaccia brød stammer fra Italien og i familie med pizza. Dette klassiske focaccia brød er toppet med rosmarin, olie og flagesalt og er skønt som det er - nybagt, sprødt og lækkert. Focacciabrød er oplagt på en buffet, på ostebordet eller som tilbehør til en varm ret. Der findes mange måder at bage focaccia brød på - denne opskrift er nem og hurtig, da dejen til focaccia brødet skal hæve kort tid. Hvis du rører dejen til focaccia brødet sammen dagen før og lader den koldhæve natten over - så får du et endnu mere lækkert focaccia brød fyldt med skønne lufthuller og en sej krumme.

Mere inspiration

Prøv en portions-variation af foccaciabrødet

Velbekomme!
Variation

Et focaccia brød kan toppes med andre friske krydderurter eller løg i både, oliven og ost, fx revet ost, parmesan eller salatost.

Forbered i god tid

Du kan forberede dejen til focacciabrødet dagen før. Så bliver brødet endnu mere lækkert og fyldt med skønne lufthuller. Reducer gærmængden til 10 g og stil bradepanden med dejen tildækket i køleskabet i 12-24 timer.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7993 kJ / 1910 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1012 kJ / 242 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 11,7 % 7 g
Kulhydrat: 60,5 % 36 g
Fedt: 27,8 % 7,6 g
Relateret video
Focaccia brød

Se hvordan du laver focaccia brød her. Focaccia brød stammer fra Italien og i familie med pizza. Dette klassiske focaccia brød er toppet med rosmarin, olie og flagesalt og er skønt som det er - nybagt, sprødt og lækkert. Focacciabrød er oplagt på en buffet, på ostebordet eller som tilbehør til en varm ret.

Ingredienser