Focaccia brød stammer fra Italien og i familie med pizza. Dette klassiske focaccia brød er toppet med rosmarin, olie og flagesalt og er skønt som det er - nybagt, sprødt og lækkert. Focacciabrød er oplagt på en buffet, på ostebordet eller som tilbehør til en varm ret. Der findes mange måder at bage focaccia brød på - denne opskrift er nem og hurtig, da dejen til focaccia brødet skal hæve kort tid. Hvis du rører dejen til focaccia brødet sammen dagen før og lader den koldhæve natten over - så får du et endnu mere lækkert focaccia brød fyldt med skønne lufthuller og en sej krumme.
Et focaccia brød kan toppes med andre friske krydderurter eller løg i både, oliven og ost, fx revet ost, parmesan eller salatost.
Du kan forberede dejen til focacciabrødet dagen før. Så bliver brødet endnu mere lækkert og fyldt med skønne lufthuller. Reducer gærmængden til 10 g og stil bradepanden med dejen tildækket i køleskabet i 12-24 timer.
12649 kJ / 3023 kcal
990 kJ / 237 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 11,8 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 61,7 % | 35,9 g |
Fedt: | 26,5 % | 7,1 g |
Se hvordan du laver focaccia brød her. Focaccia brød stammer fra Italien og i familie med pizza. Dette klassiske focaccia brød er toppet med rosmarin, olie og flagesalt og er skønt som det er - nybagt, sprødt og lækkert. Focacciabrød er oplagt på en buffet, på ostebordet eller som tilbehør til en varm ret.