Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.
Hvis madpakken laves om morgenen, kan du med fordel komme en frossen pizzasnegl i madpakken, og den er klar til at spise til frokosttid.
Hvis du har en rest pepperoni i køleskabet, kan du med fordel skære den i fine strimler og komme den i pizzasneglene i stedet for skinke.
10937 kJ / 2614 kcal
713 kJ / 170 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 18,5 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 59,1 % | 24,8 g |
Fedt: | 22,4 % | 4,3 g |
Lækker snurrer, der også kan bruges i madpakke og på picnic.
50 g
Gær
|
|
---|---|
3 dl
Vand (lillefingervarmt)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Rapsolie
|
|
500 g
Pizzamel
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Finthakket kogt, røget skinke
|
|
2
Røde peberfrugter i meget små tern
|
|
1
Finthakket løg
|
|
100 g
Revet mozzarellaost
|