Snurrer med pesto
1 time 5 min
Fryseegnet
•
Pestosnurrer er en lækker snack, der både er saftig, blød, flot - og smager fantastisk. Snurrer med pesto minder om pizzasnegle - men er her lavet med spinat i dejen, der er snoet op med revet ost og pesto. Pestoen giver snurrerne en dejlig smag og spinaten sikrer den flotte farve. Pestosnurrer er perfekte til en picnic eller som en lille snack, som en del af en buffet eller brunch. Du kan bruge alle slags pesto - persille-, bassilikum- og ramsløgspesto er oplagt.
Ingredienser
Dej
100 g
Spinatblade
|
|
---|---|
2 dl
Koldt vand
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
25 g
Gær
|
|
3 dl
Yoghurt naturel, ymer eller A38
|
|
150 g
Fuldkornshvedemel
|
|
350 g
Hvedemel
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Fyld
1 dl
Persillepesto eller anden grøn pesto
|
|
---|---|
125 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
1 spsk
Persillepesto til pensling
|
---|
Sådan gør du
Dej
Pensl de nybagte snurrer med lidt pesto lige så snart de kommer ud af ovnen. Så får de en flot blank overflade og bliver endnu mere snaskede.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13160 kJ / 3145 kcal
Næringsindhold pr. 100g
943 kJ / 225 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 13 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 48 % | 26,7 g |
Fedt: | 39 % | 9,9 g |