Du kan supplere agurk og radiser med forårsløg, småbitte buketter af blomkål eller friskbælgede ærter. Så bliver salaten mere fyldig og kan anvendes som en tilbehørssalat.
4866 kJ / 1163 kcal
496 kJ / 118 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 13,5 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 44,1 % | 12,9 g |
Fedt: | 42,4 % | 5,7 g |
200 g
Rygeost
|
|
---|---|
2 dl
Creme fraiche eller ymer
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
½
Agurk i tern
|
|
---|---|
125 g
Radiser i skiver
|
|
4 spsk
Klippet frisk purløg
|
Radiser
|
|
---|---|
Ristet rugbrød eller groft knækbrød
|