Broccolisalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(414 vurderinger)

60+ min

Broccolisalat med bacon, solsikkekerner og rosiner. Skøn kombination.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

Salat

  • 300 g bacon i meget små tern
  • 800 g broccoli i meget små buketter
  • 1 rødløg i meget små tern (ca. 100 g)
  • 1½ dl solsikkekerner
  • 1½ dl rosiner

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Rør fraiche med rødvinseddike og sukker. Lad dressingen stå koldt en times tid.

Salat

Rist baconen sprød og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle eller lignende.

Bland broccolibuketter, solsikkekerner, rosiner, rødløg og halvdelen af baconen i en skål. Hæld dressingen over og vend rundt. Pynt med resten af baconen.

Tip

Hvis du foretrækker broccolibuketterne knap så rå, da kan du overhælde dem med kogende vand og straks efter med iskoldt vand. Lad dem dryppe godt af på fx køkkenrulle. Så forbliver broccolibuketterne sprøde og stadigvæk fint grønne.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,5 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: