Broccolisalat med bacon, solsikkekerner og rosiner er en skøn kombination. Den klassiske broccolisalat er dejlig i sig selv, og kan også bruges som lækkert tilbehør til forskellige retter. Hjemmelavet broccolisalat er helt oplagt på en buffet - ligesom den er god i madpakken, hvis der altså er noget tilovers.
Prøv denne skønne salat med forskellige bønner.
Hvis du foretrækker broccolibuketterne knap så rå, da kan du overhælde dem med kogende vand og straks efter med iskoldt vand. Lad buketterne dryppe godt af på fx køkkenrulle. Så forbliver broccolien sprød og stadigvæk fint grøn.
7201 kJ / 1721 kcal
455 kJ / 109 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 27,8 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 33,1 % | 8,9 g |
Fedt: | 39,1 % | 4,8 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.