Broccolisalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(512 vurderinger)

60+ min

Broccolisalat med bacon, solsikkekerner og rosiner er en skøn kombination. Den klassiske broccolisalat er lækkert tilbehør til mange forskellige retter - og broccolisalaten er også skøn på en buffet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

Salat

  • 300 g bacon i meget små tern
  • 800 g broccoli i meget små buketter
  • 1 rødløg i meget små tern (ca. 100 g)
  • 1½ dl solsikkekerner
  • 1½ dl rosiner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

  1. Rør fraiche med rødvinseddike og sukker. Lad dressingen stå koldt en times tid.

Salat

  1. Rist baconen sprød og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle eller lignende.
  2. Bland broccolibuketter, solsikkekerner, rosiner, rødløg og halvdelen af baconen i en skål. Hæld dressingen over og vend rundt.
  3. Pynt med resten af baconen og server.

Tip

Hvis du foretrækker broccolibuketterne knap så rå, da kan du overhælde dem med kogende vand og straks efter med iskoldt vand. Lad dem dryppe godt af på fx køkkenrulle. Så forbliver broccolibuketterne sprøde og stadigvæk fint grønne.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,5 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 41 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag