Prøv denne skønne salat med forskellige bønner.
Hvis du foretrækker broccolibuketterne knap så rå, da kan du overhælde dem med kogende vand og straks efter med iskoldt vand. Lad buketterne dryppe godt af på fx køkkenrulle. Så forbliver broccolien sprød og stadigvæk fint grøn.
7743 kJ / 1851 kcal
489 kJ / 117 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 22,1 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 25,8 % | 7,4 g |
Fedt: | 52,1 % | 6,9 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
2½ dl | |
Rødvinseddike
|
2 tsk |
Sukker
|
1½ spsk |
Bacon i meget små tern
|
300 g |
---|---|
Broccoli i meget små buketter
|
800 g |
Rødløg i meget små tern (ca. 100 g)
|
1 |
Solsikkekerner
|
1½ dl |
Rosiner
|
1½ dl |