Hvidkålssalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

1 timer

En hvidkålssalat, der kan serveres til det meste.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • lys rosin

Hertil

  • 500 g kogt hamburgerryg
  • 1 kg kartofler - kogte og pillede

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør mælk og honning sammen i en skål. Vend yoghurt i, tilsæt salt og peber og smag salatsaucen til. Hæld ananasringene til afdrypning i en sigte og skær dem i mindre stykker. Vend hvidkål, ananasstykker og rosiner i salatsaucen. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Rør salaten op og anret den i en skål.

Variation

Stil salatsaucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til. Anret hvidkål, ananasstykker og rosiner lagvis i en skål. Server salatsaucen ved siden af.

Tip

Lyse rosiner kan erstattes af mørke.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,4 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 64 %
  • Fedt: 13 %

Print

Kilde: