Stil salatsaucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til. Anret hvidkål, ananasstykker og rosiner lagvis i en skål. Server salatsaucen ved siden af. Skift evt. noget af hvidkålen ud med revne gulerødder.
3678 kJ / 879 kcal
364 kJ / 87 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 8,1 % | 1,7 g |
Kulhydrat: | 64,9 % | 13,9 g |
Fedt: | 27 % | 2,7 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
1 spsk
Mælk
|
|
---|---|
1 tsk
Honning
|
|
¼ liter
Græsk yoghurt
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dåse
Ananasringe i egen saft (ca. 340 g)
|
|
300 g
Fintsnittet hvidkål
|
|
100 g
Lyse rosiner
|
Lyse rosiner
|
|
---|---|
Skovsyre
|