Hvidkålssalat med rosiner og ananas smager herligt og passer de flestes smagsløg. Hvidkålssalaten er både sprød, sød og cremet. Salatsaucen til hvidkålssalaten består af yoghurt, der er smagt til med honning - og den lette sødme smyger sig blødt omkring hvidkål, rosiner og ananas. Du kan servere hvidkålssalat til både fisk, fjerkræ og kød - og har du en rest hvidkålssalat kan du tage den med i madpakken.
Herlig grønkålssalat med rødløg og æbler - sprød og lækker.
Stil salatsaucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til. Anret hvidkål, ananasstykker og rosiner lagvis i en skål. Server salatsaucen ved siden af. Skift evt. noget af hvidkålen ud med revne gulerødder.
4060 kJ / 970 kcal
402 kJ / 96 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 10,9 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 63,3 % | 15 g |
Fedt: | 25,8 % | 2,8 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.