Stegt kylling med brun sauce og grov mormorsalat

Stegt kylling med brun sauce og grov mormorsalat

45 min Hovedret
Den nemme version af kyllingesteg, men hvor vi kun bruger overlår. Lårene giver masser af smag til den brune sauce.....eller brun sovs, som det hedder når der er nok af den.
Mere inspiration

En anden klassisk kyllingeret - med brun sovs.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10930 kJ / 2612 kcal

Næringsindhold pr. 100g

404 kJ / 97 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 22,2 % 5,3 g
Kulhydrat: 50,2 % 11,9 g
Fedt: 27,6 % 3 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise