9485 kJ / 2267 kcal
351 kJ / 84 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 24,3 % | 5 g |
Kulhydrat: | 44,7 % | 9,2 g |
Fedt: | 31 % | 2,9 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
4
Kyllingeoverlår med rygben (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
2 dl
Vand
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
1½ spsk
Saucejævner
|
|
Evt. kulør
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
400 g
Fintsnittet hvidkål
|
|
200 g
Optøede frosne ærter
|
|
75 g
Tørrede tranebær
|
1 kg
Små kartofler - koges
|
---|