Stegte kyllingelår i karrysauce
1 time 5 min
•
Kylling og karry....en populær kombination, som både børn og voksne er vilde med. Her i en nem version, som passer sig selv i ovnen det meste af tiden.
Ingredienser
Kyllingelår
1 kg
Kyllingeoverlår
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
½ liter
Karrysauce
|
Grøntsager
8
Flækkede gulerødder (ca. 400 g)
|
|
---|---|
4
Løg i tykke både (ca. 400 g)
|
|
2 tsk
Rapsolie
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Pynt
Bredbladet persille
|
|
---|---|
Sorte sesamfrø
|
Tilbehør
3 dl
Brune ris, parboiled - koges
|
---|
Sådan gør du
Stegetid for kyllingelår:
Sæt kyllingelårene i en kold ovn. Indstil på 200° - varmluft og steg i ca. 1 time.
Bagetid for grøntsager:
Ca. ½ time ved 200° - varmluft.
Kyllingelår
Grøntsager
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12246 kJ / 2927 kcal
Næringsindhold pr. 100g
418 kJ / 100 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 31,1 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 36,8 % | 9 g |
Fedt: | 32,1 % | 3,6 g |