Sæt kyllingelårene i en kold ovn. Indstil på 200° - varmluft og steg i ca. 1 time.
Ca. ½ time ved 200° - varmluft.
12240 kJ / 2925 kcal
483 kJ / 116 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 31,1 % | 8,8 g |
Kulhydrat: | 36,7 % | 10,5 g |
Fedt: | 32,2 % | 4,2 g |
1 kg
Kyllingeoverlår
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
½ liter
Karrysauce
|
8
Flækkede gulerødder (ca. 400 g)
|
|
---|---|
4
Løg i tykke både (ca. 400 g)
|
|
2 tsk
Rapsolie
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Bredbladet persille
|
|
---|---|
Sorte sesamfrø
|
240 g
Brune ris, parboiled - koges
|
---|