Stegte kyllingelår i karrysauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

60+ min

Kylling og karry....en populær kombination, som både børn og voksne er vilde med. Her i en nem version, som passer sig selv i ovnen det meste af tiden.

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 flækkede gulerødder (ca. 400 g)
  • 4 zittauerløg i tykke både (ca. 400 g)
  • 2 tsk rapsolie
  • ¾ tsk groft salt

Pynt

  • bredbladet persille
  • sorte sesamfrø

Tilbehør

  • 240 g brune ris, parboiled - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil skindet af kyllingelårene, rens lårene og læg dem i et ovnfast fad (ca. 20 x 25 cm). Drys med salt og hæld karrysaucen over lårene. Steg kyllingelårene nederst i ovnen.

Vend gulerødder og løg med olie og fordel dem på en plade med bagepapir. Drys med salt og bag grøntsagerne øverst i ovnen sammen med kyllingelårene den sidste ½ time.

Kom de bagte grøntsager i et fad og drys med persille og sesamfrø. Server grøntsager og ris til de stegte kyllingelår i karrysauce.

Stegetid for kyllingelår

Sæt kyllingelårene i en kold ovn. Indstil på 200° - varmluft og steg i ca. 1 time.

Bagetid for grøntsager

Ca. ½ time ved 200° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,1 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: