Stegte kyllingelår i karrysauce

Stegte kyllingelår i karrysauce

60+ min
Kylling og karry....en populær kombination, som både børn og voksne er vilde med. Her i en nem version, som passer sig selv i ovnen det meste af tiden.

Sådan gør du

Kyllingelår
  • Pil skindet af kyllingelårene, rens lårene og læg dem i et ovnfast fad (ca. 20 x 25 cm). Drys med salt og hæld karrysaucen over lårene. Steg kyllingelårene nederst i ovnen.
Grøntsager
  • Vend gulerødder og løg med olie og fordel dem på en plade med bagepapir. Drys med salt og bag grøntsagerne øverst i ovnen sammen med kyllingelårene den sidste ½ time.
  • Kom de bagte grøntsager i et fad og drys med persille og sesamfrø. Server grøntsager og ris til de stegte kyllingelår i karrysauce.
Stegetid for kyllingelår
  • Sæt kyllingelårene i en kold ovn. Indstil på 200° - varmluft og steg i ca. 1 time.
Bagetid for grøntsager
  • Ca. ½ time ved 200° - varmluft.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12240 kJ / 2925 kcal

Næringsindhold pr. 100g

483 kJ / 116 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 31,1 % 8,8 g
Kulhydrat: 36,7 % 10,5 g
Fedt: 32,2 % 4,2 g

Ingredienser

Kyllingelår
Kyllingeoverlår
1 kg
Groft salt
¾ tsk
½ liter
Grøntsager
Flækkede gulerødder (ca. 400 g)
8
Zittauerløg i tykke både (ca. 400 g)
4
Rapsolie
2 tsk
Groft salt
¾ tsk
Pynt
Bredbladet persille
Sorte sesamfrø
Tilbehør
Brune ris, parboiled - koges
240 g