Stegte kyllingelår i karrysauce
60+ min

Stegte kyllingelår i karrysauce

Kylling og karry....en populær kombination, som både børn og voksne er vilde med. Her i en nem version, som passer sig selv i ovnen det meste af tiden.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Stegte kyllingelår i karrysauce

Kylling og karry....en populær kombination, som både børn og voksne er vilde med. Her i en nem version, som passer sig selv i ovnen det meste af tiden.

Antal portioner
  • 8 flækkede gulerødder (ca. 400 g)
  • 4 zittauerløg i tykke både (ca. 400 g)
  • 2 tsk rapsolie
  • ¾ tsk groft salt

Pynt

  • bredbladet persille
  • sorte sesamfrø

Tilbehør

  • 240 g brune ris, parboiled - koges

Fremgangsmåde:

Pil skindet af kyllingelårene, rens lårene og læg dem i et ovnfast fad (ca. 20 x 25 cm). Drys med salt og hæld karrysaucen over lårene. Steg kyllingelårene nederst i ovnen.

Vend gulerødder og løg med olie og fordel dem på en plade med bagepapir. Drys med salt og bag grøntsagerne øverst i ovnen sammen med kyllingelårene den sidste ½ time.

Kom de bagte grøntsager i et fad og drys med persille og sesamfrø. Server grøntsager og ris til de stegte kyllingelår i karrysauce.

Stegetid for kyllingelår

Sæt kyllingelårene i en kold ovn. Indstil på 200° - varmluft og steg i ca. 1 time.

Bagetid for grøntsager

Ca. ½ time ved 200° - varmluft.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,1 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 28 %
Print