Stil kødet i en kold ovn - indstil på 225° og steg i ca. 35 min.
Prøv at stege flæsket på havegrillen - det bliver dejligt sprødt. Persillesovsen kan laves udelukkende af mælk eller udelukkende af fløde, eller af en blanding af fløde og vand. Brug hvad du har, eller hvad du bedst kan lide.
11675 kJ / 2790 kcal
430 kJ / 103 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 19,8 % | 5 g |
Kulhydrat: | 38 % | 9,6 g |
Fedt: | 42,2 % | 4,9 g |
Har du lyst til en moderne udgave med mere grønt?
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
600 g
Grisebryst af stegestykket i skiver
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
3
Rødløg i både (ca. 250 g)
|
|
5
Gulerødder mindre stykker (ca. 350 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
¼ liter
Mælk
|
|
---|---|
2½ spsk
Majsstivelse, fx maizena
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
2 dl
Grofthakket frisk kruspersille
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 kg
Kartofler
|
---|